MBI GeoColor 3.0 Tops Lakeland Grey 80x80x4 cm Tuintegels

Productnummer: MB030855   |   tegel met Factor 30 beschermlaag   |   Behoud kleur

€ 67,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoColor 3.0 Tops Lakeland Grey 80x80x4 cm Tuintegels

  • Met factor 30 beschermlaag
  • Behoud zijn kleur door deklaag
  • Groot formaat voor optische groter terras
  • Geïntegreerde afstandhouders
  • Niet geschikt voor uw oprit. WEL voor uw terras en looppad

MBI GeoColor 3.0 Tops Lakeland Grey 80x80x4 cm Tuintegels

Zoekt u stoere, robuuste tuintegels met een natuurlijk karakter? Dan is de GeoColor 3.0 serie ideaal voor uw terras of loopad. De MBI GeoColor 3.0 Tops Lakeland Grey 80x80x4 cm Tuintegels van A-merk MBI zijn één van de mooiste tegels uit deze populaire serie. Dit komt door de indrukwekkende, fraaie grijze kleur. Deze kleur wordt alleen maar versterkt door de speciale Factor 30 beschermlaag die op de tegels zit. De werking van deze unieke beschermlaag leggen we hieronder gedetailleerd uit. De coating zorgt er in ieder geval voor dat u veel minder onderhoud heeft aan uw terrastegels, bovendien blijft de kleur langer mooi. De prijs-kwaliteitverhouding van de GeoColor 3.0 tegels is de voornaamste reden waarom deze Lakeland Grey tegels zo populair zijn. Het zijn nog wel betontegels en geen keramiek, daarom zijn ze ook aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld keramische tegels. Maar de kwaliteit van GeoColor ligt wel veel hoger dan bij bijvoorbeeld geïmpregeneerde tegels. De kleur Lakeland Grey is een grijze kleur die een warme sfeer geeft aan uw tuin. Steenhandel Gadero raadt u aan om deze tegels te voegen met Antraciet Gator voegmiddel of Ivoor Gator voegmiddel. Zo verlengt u de levensduur van uw bestrating. Om uw tuin echt naar een nieuw niveau te tillen raden wij aan om antraciet zwarte stapelblokken bij uw tegels te bestellen. Hiermee maakt u gemakkelijk een trendy bloembak of een verhoogde borderrand. Deze kleuren passen goed bij de MBI GeoColor 3.0 Tops Lakeland Grey  80x80x4 cm Tuintegels. De GeoColor serie lijkt in de basis enorm veel op de hogwaardige GeoStretto Plus serie. Dit komt omdat beide series dezelfde behandeling hebben gehad. De GeoColor is echter robuuster, stoerder en heeft een natuurlijke uitstraling. De GeoStretto staat juist meer bekend om haar strakke, vlakke uiterlijk.

Protection Plus Factor 30 Beschermlaag

Deze Protection Plus is een zeer innovatieve beschermlaag die is ontwikkeld door de steenmeesters van MBI. Deze beschermlaag is een innovatief middel tegen verontreiniging en vervuiling en is onder te verdelen in drie factoren namelijk de factor 15, factor 25 en factor 30. Deze GeoColor terras tegel is voorzien van de hoogste categorie beschermlaag, namelijk de Factor 30 bescherming. Deze Factor 30 beschermlaag is een dubbele transparante laag die 24 uur na het produceren van de tegels wordt aangebracht over de toplaag. Deze beschermlaag wordt zo snel mogelijk aangebracht zodat de tegel direct verdicht wordt en zijn intense kleur voor altijd blijft behouden. Ook zorgt deze beschermlaag voor een prachtige chique glans en een vlakke toplaag. Deze vlakke toplaag maakt dat de tegel een hoog voetcomfort heeft. Hij is dus erg geschikt voor het lopen op blote voeten en voor kinderen die op de tegels willen spelen. Dankzij de factor 30 berschermlaag trekt er geen vuil, vocht en vorst in de terras tegels en is deze erg onderhoudvriendelijk. 

80x80 grootformaat tegels

80x80 grootformaat tegels zorgen ervoor dat uw terras optisch groter lijkt. Dat is misschien wel het grootste voordeel aan dit fraaie formaat tegel. Ook legt u de 80x80 GeoColor 3.0 Tops beton tegels voor buiten gemakkelijker dan bijvoorbeeld de 60x60 tegels. Dit omdat u er simpelweg minder van in uw handen hoeft te hebben. Kortom, houdt u van luxe, gemak, weinig onderhoud en wilt u besparen in uw portemonnee? Kies dan voor 80x80 Lakeland Grey van MBI.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoColor Lakeland Grey  tegels zelf leggen? Ondanks de speciale factor 30 behandeling kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone, onbehandelde betontegel; in een normaal zandbed dus. Wij raden u aan om uw voegen minstens 3 of 4 millimeter te hanteren. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van GeoColor 3.0.

De voordelen van een facetrand

GeoColor 3.0 Tops Lakeland Grey  tuintegels zijn voorzien van een kleine, handige facetrand. Een facetrand is handig omdat bestrating na verloop van tijd, ongeacht de kwaliteit van de tegels, altijd een beetje kan verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Uw terras of uw tuinpad is op deze manier ook op de lange termijn net zo mooi als op de eerste dag dat u hem heeft gelegd. Naast het praktische aspect, heeft een facetrand ook een uiterlijke functie. Een facetrand accentueert de individuele tegels in uw terras. Dit in combinatie met het 80 x 80 formaat van de GeoColor heeft een enorm fraaie werking op de sfeer in uw achtertuin. Een tegel zonder facet of vellingskant geeft een strakker geheel.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Baas boven baas

GeoColor 3.0 Tops is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoColor 3.0 tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Grootformaat! geocolor lakeland grey MBI GeoColor 3.0 Tops Lakeland Grey 80x80x4 cm Tuintegels   |   tegel met Factor 30 beschermlaag   |   Behoud kleur Op voorraad
€ 67,94 Per m2 incl. BTW