Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 80 x 80 x 4 cm Lakeland Grey MBI

Productnummer: MB030855   |   tegel met Factor 30 beschermlaag   |   Behoud kleur

€ 60,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 80 x 80 x 4 cm Lakeland Grey MBI

  • Met factor 30 Deklaag
  • Behoud zijn kleur door deklaag
  • Groot formaat voor optische groter terras
  • Zeer hoog voetcomfort door toplaag
  • Let op! Minimale afname is 3 tegels

Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 80 x 80 x 4 cm Lakeland Grey MBI

Deze grijze GeoColor 3.0 Tops terrastegels hebben een afmeting van 80 x 80 x 4 cm en zijn uitgevoerd in de kleur Lakeland Grey. Dit is een kleur met verschillende tinten grijs ofwel grijs genuanceerd. Deze prachtige terrastegel met deklaag / coating is zeer kleurvast vanwege de kwaliteit van de coating die er op zit. Deze coating ofwel beschermlaag noemen we de Protection Plus Factor 30. Hieronder leest u meer over deze beschermlaag. 

Protection Plus Factor 30 Beschermlaag

Deze Protection Plus is een zeer innovatieve beschermlaag die is ontwikkeld door de steenmeesters van MBI. Deze beschermlaag is een innovatief middel tegen verontreiniging en vervuiling en is onder te verdelen in drie factoren namelijk de factor 15, factor 25 en factor 30. Deze GeoColor terras tegel is voorzien van de hoogste categorie beschermlaag, namelijk de Factor 30 bescherming. Deze Factor 30 beschermlaag is een dubbele transparante laag die 24 uur na het produceren van de tegels wordt aangebracht over de toplaag. Deze beschermlaag wordt zo snel mogelijk aangebracht zodat de tegel direct verdicht wordt en zijn intense kleur voor altijd blijft behouden. Ook zorgt deze beschermlaag voor een prachtige chique glans en een vlakke toplaag. Deze vlakke toplaag maakt dat de tegel een hoog voetcomfort heeft. Hij is dus erg geschikt voor het lopen op blote voeten en voor kinderen die op de tegels willen spelen. Dankzij de factor 30 berschermlaag trekt er geen vuil, vocht en vorst in de terras tegels en is deze erg onderhoudvriendelijk. 

Lees hier tips voor terras aanleggen.

Terrastegels kopen doet u voordelig en snel bij Sierbestrating specialist Gadero.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Factor 30 Deklaag Terrastegel geocolor 60 x 60 x 4 cm grijs Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 80 x 80 x 4 cm Lakeland Grey MBI   |   tegel met Factor 30 beschermlaag   |   Behoud kleur Op voorraad
€ 60,95 Per m2 incl. BTW