Terrastegel GeoProArte Concert 100x100x6 cm Tabacco

Productnummer: MB19553   |   Hoogwaardig beton met luxe eigenschappen   |   Keramisch design

€ 69,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoProArte Concert 100x100x6 cm Tabacco

  • A-kwaliteit beton
  • Ideale tegels voor uw terras
  • Onderhoudsvriendelijke tegels dankzij de nieuwste technieken
  • Realistische keramische prints

Terrastegel GeoProArte Concert 100x100x6 cm Tabacco

Droomt u van een luxueus terras van fraaie, grote betontegels met de voordelen van keramiek, maar wilt u relatief weinig geld uitgeven? Dan zijn de GeoProArte Concert 100x100x6 cm Tabacco precies wat u zoekt. GeoProArte tegels zijn nieuwe betontegels van A-merk MBI. Het beton van de GeoProArte tegels is van dermate hoge kwaliteit waardoor GeoProArte dezelfde praktische en optische voordelen heeft als keramische tegels. Maar omdat de GeoProArte tegels van beton zijn gemaakt, betaalt u hier aanzienlijk minder voor dan echte keramische tegels. Door het speciaal ontwikkelde beton en de daarbij behorende print hebben de GeoProArte Tabacco tegels een zeer realistische erg fijne kleur. De kleur Tabacco is een warme fijne kleur. Uw tuin krijgt dus een gezellig karakter met de GeoProArte Concert 100x100x6 cm Tabacco. De Tabacco is een tegenhanger van de mysterieuze GeoProArte Wolf Grey. Combineer de GeoProArte Concert 100x100x6 cm Tabacco met neutraal gekleurd voegmortel en donkere strakke stapelblokken voor een tuin met karakter.

Grootformaat tegels

Grootformaat tegels zijn een trend van de laatste jaren. Ze winnen aan populariteit. Dit komt omdat 100x100 tegels voor buiten een enorme luxe uitstralen. Dankzij het enorm grote formaat van de tegels oogt uw terras een of looppad aanzienlijk groter. Bovendien zijn 100x100 tegels makkelijker te leggen dan kleinere tegels. Dit komt omdat u er simpelweg minder van in uw hand hoeft te hebben om een grote oppervlakte te bestraten. Wel zijn grootformaat tegels doorgaans een stuk zwaarder, dus denk er aan dat u minstens met z'n tweeën gaat klussen.

Wat zijn GeoProArte tegels? 

GeoProArte terrastegels zijn de enige betonnen tegels met voordelen van keramiek. Met deze tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit komt door de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design van de betontegels. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. U betaalt, gelukkig voor u, voor de prijs van betontegels en niet voor de prijs van keramische tegels. De GeoProArte serie kent alleen voordelen en is dus een absolute aanrader voor uw terras of looppad.

GeoProArte tegels kopen

GeoProArte tegels kopen doet u online eenvoudig bij Gadero. Bestel snel uw GeoProArte terrastegels en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Optisch groter terras GeoProArte Concert Tabacco tegels Terrastegel GeoProArte Concert 100x100x6 cm Tabacco   |   Hoogwaardig beton met luxe eigenschappen   |   Keramisch design Op voorraad
€ 69,95 Per m2 incl. BTW