Tuintegel GeoStretto Plus Tops Elba 80 x 80 x 4 cm

Productnummer: MB21261   |   Luxe uitstraling

€ 59,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel GeoStretto Plus Tops Elba 80 x 80 x 4 cm

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Voor binnen en buiten
  • Te bestellen per 3 tegels
  • Niet geschikt voor uw oprit

Tuintegel GeoStretto Plus Tops Elba 80 x 80 x 4 cm

Wie wil er niet direct genieten van het terras zodra de eerste zonnestralen in het voorjaar tevoorschijn komen. Er is geen vervelende lange schoonmaak nodig als u Geostretto Plus Tops Elba terrastegels als sierbestrating in uw tuin heeft liggen. Door de speciale toplaag op deze terrastegels 80x80 heeft u minder last van onkruid, mos en algen.

Met deze tuintegels is bestraten voor beginners geen probleem. Er is geen speciale fundering nodig en door de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. Door het lage gewicht van de Geostretto Plus Tops Elba 80x80 is het aanleggen van uw bestrating een stuk prettiger.

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Elba is zo’n tegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te Geostretto Plus Elba 80x80 te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met dure chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop deze bijzondere tuintegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met de Geostretto Plus Tops Elba komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet alle toebehoren zoals zand, watergoten en opsluitbanden aan uw bestelling toe te voegen?


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beschermlaag Factor 30 Tuintegels Geostretto Plus Tops Elba 80x80 Tuintegel GeoStretto Plus Tops Elba 80 x 80 x 4 cm   |   Luxe uitstraling Op voorraad
€ 59,50 Per m2 incl. BTW