MBI GeoStretto Plus Tops Elba 80x80x4 cm Betontegel

Productnummer: MB21261   |   Luxe uitstraling

€ 60,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoStretto Plus Tops Elba 80x80x4 cm Betontegel

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Voor binnen en buiten
  • Kalkuitbloei kan (tijdelijk) ontstaan, want het is beton
  • Niet geschikt voor uw oprit

MBI GeoStretto Plus Tops Elba 80x80x4 cm Betontegel

Wie wil er niet direct genieten van het terras zodra de eerste zonnestralen in het voorjaar tevoorschijn komen. Er is geen vervelende lange schoonmaak nodig als u MBI Geostretto Plus Tops Elba terrastegels als sierbestrating in uw tuin heeft liggen. Door de speciale toplaag op deze terrastegels 80x80 heeft u minder last van onkruid, mos en algen.

Met deze tuintegels is bestraten voor beginners geen probleem. Er is geen speciale fundering nodig en door de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. Door het lage gewicht van de Geostretto Plus Tops Elba 80x80 is het aanleggen van uw bestrating een stuk prettiger.

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Elba is zo’n tegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te Geostretto Plus Elba 80x80 te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met dure chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Ook als Betonklinkers!

Wilt u nou de bestrating in uw voortuin of oprit laten doorlopen, of overeenkomen met uw achtertuin of terras? Dat kan heel gemakkelijk met de GeoStenen van MBI. U kunt deze fraaie GeoStretto Elba 80x80x4 cm terrastegels bij Gadero ook kopen in klinkerformaat als GeoKlinker. Zo kunt u dezelfde kleur oprit stenen gebruiken als uw terrastegels. Op deze manier creëert u orde, rust en daarom luxe rondom uw huis. U kunt de GeoKlinkers Elba bij Gadero online kopen in de volgende formaten: 21x10,5x8 cm - 21x7x8 cm - 24x8x8 cm - 31,5x10,5x8 cm. Genoeg keuze om de geschikte bestrating voor uw droomtuin te vinden dus! 

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Betontegels kopen

Koop deze bijzondere tuintegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met de Geostretto Plus Tops Elba komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet alle toebehoren zoals zand, watergoten en opsluitbanden aan uw bestelling toe te voegen?

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beschermlaag Factor 30 MBI GeoStretto Plus Tops Elba terrastegels MBI GeoStretto Plus Tops Elba 80x80x4 cm Betontegel   |   Luxe uitstraling Op voorraad
€ 60,50 Per m2 incl. BTW