MBI GeoStretto Plus Elba 80x80x6 cm Oprit Tegels

Productnummer: MB21279   |   Luxe uitstraling   |   Terras doortrekken naar uw oprit

€ 63,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoStretto Plus Elba 80x80x6 cm Oprit Tegels

  • Factor 30 beschermlaag, dus kleurechte tegels
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Geschikt voor uw oprit EN uw terras
  • Geen keramische tegels

MBI GeoStretto Plus Elba 80x80x6 cm Oprit Tegels

Wilt u ook direct van uw terras genieten zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen? Kies dan voor onze MBI GeoStretto Plus Elba 80x80x6 cm Oprit Tegels. Er is geen tijdrovende schoonmaak nodig als u Geostretto Plus Tops Elba terrastegels als sierbestrating in uw oprit EN OF terras heeft liggen. Door de beschermlaag heeft u minder last van onkruid, mos en algen. Onderhoudsvriendelijke oprit tegels dus.

Hoe legt u betontegels?

Bent u nou een handige doe-het-zelver en gaat u zelf een oprit, tuinpad of terras aanleggen met de unieke MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x6 cm Oprit Tegels? Dat is geen probleem omdat de tegels geïntegreerde afstandhouders hebben waardoor ze gemakkelijk te leggen zijn. Wij raden het wel aan om op voorhand ons uitgebreide stappenplan voor het aanleggen van een oprit en of het aanleggen van een terras goed door te lezen. Zo voorkomt u eventuele problemen en weet u precies wat u te wachten staat.

Ook als Betonklinkers!

Wilt u nou de bestrating in uw voortuin of oprit laten doorlopen, of overeenkomen met uw achtertuin of terras? Dat kan heel gemakkelijk met de GeoStenen van MBI. U kunt deze fraaie GeoStretto Elba 80x80x6 cm terrastegels bij Gadero ook kopen in klinkerformaat als GeoKlinker. Zo kunt u dezelfde kleur oprit stenen gebruiken als uw terrastegels. Op deze manier creëert u orde, rust en daarom luxe rondom uw huis. U kunt de GeoKlinkers Elba bij Gadero online kopen in de volgende formaten: 21x10,5x8 cm - 21x7x8 cm - 24x8x8 cm - 31,5x10,5x8 cm. Genoeg keuze om de geschikte bestrating voor uw droomtuin te vinden dus! 

Duurzame tuintegels

Duurzaamheid is belangrijk. Daarom vinden wij het belangrijk om duurzame sierbestrating aan te bieden. De Geostretto Plus Tops Elba is zo’n terrastegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame terrastegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Optisch groter terras

80x80 cm tegels zorgen ervoor dat uw terras optisch groter lijkt, dat is het grootste voordeel aan dit formaat tegel. Ook kunt u ze makkelijker leggen dan bijvoorbeeld 60 x 60 cm GeoStretto tegels omdat 80 x 80 cm simpelweg groter zijn en u er minder van in uw handen hoeft te hebben. Kortom, kiest u voor een combinatie tussen luxe, gemak en weinig onderhoud? Dan kiest u voor GeoStretto 80x80 cm.

Betontegels kopen

Koop deze bijzondere tuintegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met de Geostretto Plus Tops Elba komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet alle toebehoren zoals zand, watergoten en opsluitbanden aan uw bestelling toe te voegen?

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu betontegels van MBI bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor uw oprit MBI GeoStretto Plus Tops Elba terrastegels MBI GeoStretto Plus Elba 80x80x6 cm Oprit Tegels   |   Luxe uitstraling   |   Terras doortrekken naar uw oprit Op voorraad
€ 63,94 Per m2 incl. BTW