Logo Gadero
service

MBI GeoStretto Plus Tops Lazise 60x30x4 cm Betontegel

Productnummer
MBQKCB250BS.G030V
Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag
lazise_geostretto_tegels_mbi
geostretto_lazise
mbi_geostretto_lazise
lazise
Per m2

43,92

incl. BTW

Verkocht per 12 stuks á € 94,80

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
30 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag

  • Gemakkelijk schoon te houden

  • Hoog voetcomfort

  • Voor binnen en buiten

  • Neem 6 cm dikte voor zwaardere belasting

Specificaties

Gewicht
16 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
30 cm
Benodigde per m2
5.56
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Protection plus factor 30
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

MBI GeoStretto Plus Tops Lazise 60x30x4 cm Betontegel

De terrastegel Lazise is grijs van kleur en heeft een dikte van 4 cm. Dit maakt de tegels ideaal voor een prachtig terras. Deze fraaie tegels zijn zeer luxe en geven uw tuin zonder moeite een modern karakter. De betontegels van MBI zijn gestraald en geludiceerd, waardoor de terrastegels een natuurlijke textuur hebben. Door de kleurvaste en beschermende laag met natuurlijke structuur voelen de tegels zacht aan en hebben ze een hoog voetcomfort. Het comfort van de beschermlaag op de tegel zorgt er voor dat u zowel binnen als buiten jaren lang kunt genieten van uw terras of stenen vloer. Bovendien hebben de GeoStretto Plus terrastegels een lichte glans voor een fraaie en luxe uitsraling.

Wat is een Protection Plus factor 30 toplaag?

Waar er bij normale betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw terrastegel. De dubbele beschermlaag wordt na 24 uur aangebracht op de toplaag, waardoor de betontegel nog verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans.

De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoStretto terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel. Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI terrastegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.