GeoStretto Plus Lazise terrastegel 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: MBQLCB250BS.G030V   |   Luxe siertegels   |   Hoge kwaliteit door factor 30 beschermlaag

€ 44,92 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van GeoStretto Plus Lazise terrastegel 60 x 60 x 4 cm

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Originele kleur tegels
  • Ideale tegels voor uw moderne terras
  • Neem 6 cm dikte voor zwaardere belasting

GeoStretto Plus Lazise terrastegel 60 x 60 x 4 cm

Zoekt u fraaie tegels voor een modern terras? De Geostretto Plus Tops Lazise 60x60x4 cm van A-merk MBI geeft uw terras en looppad een moderne sierlijke uitstraling. Het unieke aan deze betontegels met beschermlaag is dat uw tuin optisch groter lijkt. Zowel een klein als een groot terras ziet er fantastisch uit met MBI Geostretto Plus Tops Lazise serie. Dit komt door de innovatieve Factor 30 plus beschermlaag. Deze coating beschermt de tegels niet alleen extra goed, maar het zorgt er ook voor dat de fijne kleur er nog levendiger uit komt te zien. Uw tuin krijgt met deze gecoate terrastegels dus echt een natuurlijk, maar modern karakter. De bijzondere kleur van deze tegels komt in de buurt van beige. Zoals u op de foto's kunt zien, steekt dit mooi af bij Antraciet zwarte bestrating zoals stapelblokken, U-elementen en watergoten. Wij raden het u aan om deze tegels te voegen met onkruidvrij voegzand, of neutraal kleurig voegmiddel. Deze luxe betontegels zijn zeer stevig en van hoogwaardige kwaliteit. De 4cm tegels zijn ideaal voor uw terras in verband met het leggemak. Desondanks kunt u ze niet gebruiken in uw oprit. Hiervoor kunt u beter tegels van minstens 6cm dikte gebruiken. Gelukkig hebben wij exact deze tegel ook in 6cm dikte voor uw oprit. Gaat u deze innovatieve tegels zelf in uw terras of looppad leggen? Dat is aan de hand van onze uitgebreide klustips geen enkel probleem!

Factor 30 Beschermlaag

Gadero denkt aan het milieu en vindt het daarom van groot belang om veel duurzame terrastegels aan te bieden. Anders dan bijvoorbeeld de goedkope betontegel zijn deze betontegels van MBI op een unieke manier geproduceerd en bevatten een innovatieve Factor 30 Beschermlaag waardoor ze zeer duurzaam zijn. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren lang genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. De factor 30 beschermlaag is een speciale beschermlaag ontwikkeld door MBI. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën van de tegels worden afgedekt waardoor hechtingen minder kans krijgen. Factor 30 is dus een toplaag met een dubbele bescherming en bovendien geven ze de tegels een extra glans waardoor uw tuin nog mooier wordt. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Wilt u even verder kijken naar vergelijkbare betontegels met een beschermlaag? Kijk dan ons uitgebreide assortiment betontegels met coating. Wilt u nog een stapje verder gaan en tegels halen die een leven lang mee gaan? Neem dan een kijkje bij onze keramische terrastegels

Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Betontegels kopen

Koop nu deze betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals zand, voegmortel en drainagebuizen mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu betontegels van MBI bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Geostretto Lazise sfeer GeoStretto Plus Lazise terrastegel 60 x 60 x 4 cm   |   Luxe siertegels   |   Hoge kwaliteit door factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 44,92 Per m2 incl. BTW