Logo Gadero
service

MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x60x6 cm Oprit tegels

Productnummer
MB21267
Met afstandshouders
Heldere grijze kleur tegels
geostretto_pavullo_1
geostretto_plus_pavullo_terrastegels_60x60
Per m2

49,90

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Kleurvast

  • Geïntergreerde afstandshouders

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Licht gewicht

  • Te bestellen per 2 tegels

Specificaties

Gewicht
48 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
6 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Geschikt voor oprit
Ja
Behandeling
Protection plus factor 30
Type tegel
Betontegel
Ondergrond
Normaal zandbed

MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x60x6 cm Oprit tegels

Zoekt u fraaie tegels voor een moderne tuin? De Geostretto Plus Tops Pavullo 60x60x6 cm van A-merk 4 cm dikke variant. Hiermee creëert u eenheid in uw tuin. Gaat u deze innovatieve tegels zelf in uw terras of looppad leggen? Dat is aan de hand van onze uitgebreide klustips geen enkel probleem!

Factor 30 Beschermlaag

Gadero denkt aan het milieu en vindt het daarom van groot belang om veel duurzame terrastegels aan te bieden. Anders dan bijvoorbeeld de zijn deze betontegels van MBI op een unieke manier geproduceerd en bevatten een innovatieve Factor 30 Beschermlaag waardoor ze zeer duurzaam zijn. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren lang genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. De factor 30 beschermlaag is een speciale beschermlaag ontwikkeld door MBI. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën van de tegels worden afgedekt waardoor hechtingen minder kans krijgen. Factor 30 is dus een toplaag met een dubbele bescherming en bovendien geven ze de tegels een extra glans waardoor uw tuin nog mooier wordt. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Wilt u even verder kijken naar vergelijkbare betontegels met een beschermlaag? Kijk dan ons uitgebreide assortiment betontegels met coating. Wilt u nog een stapje verder gaan en tegels halen die een leven lang mee gaan? Neem dan een kijkje bij onze .

Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Betontegels kopen

Koop nu deze betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals zand, voegmortel en drainagebuizen mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de . Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan . Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu betontegels van MBI bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.