Tuintegel Geostretto Plus Tops Pavullo 60 x 60 x 6 cm

Productnummer: MB21267   |   Met afstandshouders

€ 44,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Geostretto Plus Tops Pavullo 60 x 60 x 6 cm

  • Kleurvast
  • Geïntergreerde afstandshouders
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Licht gewicht
  • Niet te behandelen met hogedrukspuit
  • Te bestellen per 2 tegels

Tuintegel Geostretto Plus Tops Pavullo 60 x 60 x 6 cm

Niet alle betontegels zijn geschikt voor uw oprit. Gelukkig heeft de Geostretto Plus Tops 6 cm dikke oprit tegels. Handig als u de bestrating in uw voortuin hetzelfde als uw oprit wilt hebben. Met deze tuintegels is bestraten voor beginners geen probleem. Er is geen speciale fundering nodig en door de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. Door het lage gewicht van de Geostretto Plus collectie is het aanleggen van uw bestrating een stuk prettiger.

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Pavullo is zo’n tegel. Er is geen extra dure milieuvervuilende fundering nodig. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw oprit zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop nu deze te gekke betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet creëert u de oprit die u voor ogen heeft. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals zand en opsluitbanden mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

Vergeet niet onze handige klustips door te lezen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor uw oprit Geostretto Plus Pavullo 60x60x6 oprit tegels Tuintegel Geostretto Plus Tops Pavullo 60 x 60 x 6 cm   |   Met afstandshouders Op voorraad
€ 44,48 Per m2 incl. BTW