Terrastegel Geostretto Plus Tops Piombino 80 x 80 x 4 cm

Productnummer: MB21260   |   Makkelijk te leggen

€ 52,96 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Geostretto Plus Tops Piombino 80 x 80 x 4 cm

  • Kleurvast
  • Geïntergreerde afstandshouders
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Licht gewicht
  • Niet geschikt voor uw oprit

Terrastegel Geostretto Plus Tops Piombino 80 x 80 x 4 cm

De Geostretto Plus Piombino 80 bij 80 is een luxe betontegel. Deze terrastegels beschikken over Protection Plus. De beschermlaag zorgt er voor dat de moderne kleur van Piombino nog beter tot zijn recht komt. Daarnaast geeft de toplaag een lichte glans aan uw terras. Uw sierbestrating heeft een luxe uitstraling hierdoor. Daarnaast heeft u tuintegels die niet verkleuren in uw tuin.

Met de Geostretto Plus Piombino 80x80 is bestraten voor beginners geen probleem. Er is geen speciale fundering nodig en door de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. 

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Piombino is zo’n tegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te Geostretto Plus Piombino te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop nu deze fraaie terrategels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels met toplaag krijgt u de tuin die u voor ogen heeft. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals zilverzand, zand en opsluitbanden? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

Heeft u onze handige klustips al gelezen?


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geostretto Plus Piombino betontegels 80x80 Terrastegel Geostretto Plus Tops Piombino 80 x 80 x 4 cm   |   Makkelijk te leggen Op voorraad
€ 52,96 Per m2 incl. BTW