Terrastegel Geostretto Plus Roma 100 x 100 x 6 cm per m2

Productnummer: MB20009-60-1000-1000-ROMA

€ 57,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Geostretto Plus Roma 100 x 100 x 6 cm per m2

  • Factor 30 beschermlaag
  • Hoog voetcomfort
  • Geschikt voor zowel terras als oprit
  • Kleurvast en eenvoudig schoon te houden
  • Te bestellen per 3 tegels

Terrastegel Geostretto Plus Roma 100 x 100 x 6 cm per m2

De betontegel GeoStretto Plus Roma van MBI bestaat uit verschillende grijstinten die subtiel in elkaar overlopen. De kleine rafelige, natuurlijke rand geeft deze strakke betontegel een moderne uitstraling. Uw terras lijkt niet alleen groter, maar ook moderner en strakker. Deze grijze betontegels zijn ideaal voor een terras waar u optimaal van gaat genieten. Wat dacht u van een gezellige barbecue met familie of vrienden, een kinderfeestje in de tuin of heerlijk tot rust komen met een boek? De Geostretto Plus Roma is namelijk een vlakke tegel die een stabiele ondergrond zijn voor uw tuinmeubilair.

Protection Plus factor 30

De dubbele beschermlaag Protection Plus factor 30 is 24 uur na productie aangebracht op de betontegels. Dit zorgt er voor dat de tegels nog beter verdicht zijn en daardoor kleurvast zijn. De dubbele beschermlaag zorgt er ook voor dat de betontegels makkelijk schoon te maken zijn.

Voetcomfort

Ook is er aan het voetcomfort gedacht door MBI. Dit heeft er voor gezorgd dat u op blote voeten kunt genieten van uw tuin. De grijze betontegels worden niet warm en zijn stroef gemaakt, zodat de kans op uitglijden zo klein mogelijk is.

Bestel nu deze grijze betontegels van MBI via uw MBI dealer Gadero. Wij zorgen er voor dat uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u thuis is.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor zware belasting Terrastegel Geostretto Plus Roma 6 x 100 x 100 cm Terrastegel Geostretto Plus Roma 100 x 100 x 6 cm per m2 Op voorraad
€ 57,95 Per m2 incl. BTW