/uploads/webshop/dee39fa703d7589eff14f94fa9d7d89b.jpg

 

Geschikt voor balkonvloeren
Kant en klaar

betaalmogelijkheden Thuiswinkel Waarborg

Klantenservice050 230 61 51

€ 7,95 € 6,95per stuk incl. BTW

Op voorraadVaste bezorgdag per postcode (gem. in 4 werkdagen)

- +
 

Uitgebreide specificaties voor Tuintegel Hardhout Bankirai 50x50 cm

Fesca

50 x 50 cm

Hardhout

5-15 jaar

50 cm

50 cm

2.4 cm

 

Tuintegel Hardhout Bankirai 50x50 cm

Schitterende Bankirai tuintegel 50 x 50 cm voor uw hardhouten veranda, luxe balkon vloer of compleet vlonderterras. Een houten dek geeft ook warme voeten op koudere dagen.

Bestel deze duurzame 'kant-en-klare' Bankirai hardhouten tuintegels (ook wel vlondertegel genoemd) samen met onze rubberen tegeldragers. De tegels kunnen eenvoudig worden aangebracht op een vlakke ondergrond zoals stoeptegels of een betonvloer van een balkon.  In dat geval bent u op iedere 'kruising' met de buurman tegel 2 tegeldragers en in het midden tenminste 5 tegeldragers nodig. Uitgaande van tenminste 9 stuks tegeldragers per tuintegel waarbij rekening gehouden wordt met de randen en kanten (zeker bij ronde vormen en zware belasting). Bel gerust voor advies op maat per telefoon.  

Tips

Natuurlijk kunnen deze prefeb tegels ook worden aangebracht als buitenvloer voor een vlonder of veranda. In dat geval dient u eerst een houten regelwerk van balken om de 25 cm te maken.  Dan adviseren wij de dwarsbalken van 4,5 x 7 in hardhout of geimpregneerd. Bevestigen kan met de Torx schroeven 4 x 50 mm.

Bij een balkonvloer met weinig ruimte in de hoogte kunt u deze Bankirai hardhouten buitentegels ook vastschroeven op een hardhouten vlonderplank van 1,8 tot 2,8 cm dikte. Zo heeft u nog steeds een stevige constructie en kan uw balkondeur nog goed open en dicht. Bel of e-mail voor meer vragen over het maken van een balkonvlonder!

Deze vlondertegels van Bankirai hardhout geven uw terras of balkonvlonder een moderne, luxe uitstraling.

 

Alternatieven voor dit product

 

Laatst bekeken door u Lijst wissen

 
Terug naar boven