Tuintegel Hardhout Bankirai 50x50 cm

Productnummer: VZ2803-24-500-500 Geschikt voor balkonvloeren   |   Kant en klaar

€ 7,95 per stuk
Vanaf 72 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Tuintegel Hardhout Bankirai 50x50 cm

Schitterende Bankirai tuintegel 50 x 50 cm voor uw hardhouten veranda, luxe balkon vloer of compleet vlonderterras. Een houten dek geeft ook warme voeten op koudere dagen.

  • Vlondertegels van Bankirai hardhout voorzien van PEFC-keurmerk
  • Afmeting vierkante tuintegel 50 x 50 cm. Ook verkrijgbaar in 100 x 100 cm
  • Tegeldikte 2.4 cm, zeer dun en daarom geschikt voor balkonvloeren!
  • Bevestigd met gegalvaniseerde draadnagels
  • Kant-en-klare vlondertegel
  • Aan de onderkant geschroefd, dus geen schroefkoppen in het zicht!

Bestel deze duurzame 'kant-en-klare' Bankirai hardhouten tuintegels (ook wel vlondertegel genoemd) samen met onze rubberen tegeldragers. De tegels kunnen eenvoudig worden aangebracht op een vlakke ondergrond zoals stoeptegels of een betonvloer van een balkon.  In dat geval bent u op iedere 'kruising' met de buurman tegel 2 tegeldragers en in het midden tenminste 5 tegeldragers nodig. Uitgaande van tenminste 9 stuks tegeldragers per tuintegel waarbij rekening gehouden wordt met de randen en kanten (zeker bij ronde vormen en zware belasting). Bel gerust voor advies op maat per telefoon.  

Tips

Natuurlijk kunnen deze prefeb tegels ook worden aangebracht als buitenvloer voor een vlonder of veranda. In dat geval dient u eerst een houten regelwerk van balken om de 25 cm te maken.  Dan adviseren wij de dwarsbalken van 4.5 x 7 in hardhout of geïmpregneerd. Bevestigen kan met de Torx schroeven 4 x 50 mm.

Bij een balkonvloer met weinig ruimte in de hoogte kunt u deze Bankirai hardhouten buitentegels ook vastschroeven op een hardhouten vlonderplank van 1.8 tot 2.8 cm dikte. Zo heeft u nog steeds een stevige constructie en kan uw balkondeur nog goed open en dicht. Bel of e-mail voor meer vragen over het maken van een balkonvlonder!

Deze vlondertegels van Bankirai hardhout geven uw terras of balkonvlonder een moderne, luxe uitstraling.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
hardhouten tuintegelTuintegel Hardhout Bankirai 50 x 50 cm Geschikt voor balkonvloeren   |   Kant en klaar Ruim op voorraad
€ 7,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt