Terrastegel MBI Geostretto Plus Tops Capri 60 x 30 x 4 cm

Productnummer: MB21272   |   Makkelijk te leggen

€ 36,92 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel MBI Geostretto Plus Tops Capri 60 x 30 x 4 cm

  • Kleurvast
  • Geïntergreerde afstandshouders
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Licht gewicht
  • Niet geschikt voor uw oprit

Terrastegel MBI Geostretto Plus Tops Capri 60 x 30 x 4 cm

Verliefd geworden op de MBI Geostretto Plus Tops Capri terrastegels van 60x30? Logisch, want dit zijn ware blikvangers voor in uw tuin. Erg leuk detail is dat MBI Capri ook in grote betontegels voor uw oprit maakt. De Geostretto Plus Tops Capri 60x60 in 6 cm dikte verkopen wij uiteraard ook. Zo koopt u betontegels voor uw oprit, betontegels voor het terras en betontegels voor uw voortuin.

Heeft u weinig ervaring met het leggen van terrastegels? Bestraten voor beginners is geen probleem met deze betontegels voor buiten. Er is geen speciale fundering nodig. Erg handig zijn de geïntegreerde afstandshouders, hierdoor heeft u altijd perfecte voegen.

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Capri 60x30 is zo’n tegel. Er is geen extra dure milieuvervuilende fundering nodig. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Waar uw betontegels kopen?

Bij Gadero natuurlijk! Met deze duurzame en onderhoudsvriendelijke terrastegels komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals zand, voegmortel en opsluitbanden mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI Geostretto Plus Tops Venice 60x30 terrastegels Terrastegel MBI Geostretto Plus Tops Capri 60 x 30 x 4 cm   |   Makkelijk te leggen Op voorraad
€ 36,92 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!