Terrastegel MBI Geostretto Plus Tops Piombino 60 x 30 x 4 cm

Productnummer: MB21271   |   Makkelijk te leggen

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 35,47 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel MBI Geostretto Plus Tops Piombino 60 x 30 x 4 cm

  • Kleurvast
  • Geïntergreerde afstandshouders
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Licht gewicht
  • Niet geschikt voor uw oprit

Terrastegel MBI Geostretto Plus Tops Piombino 60 x 30 x 4 cm

De MBI Geostretto Plus Piombino 60x30x4 cm geven uw terras een warme uitstraling. De speciale Protection Plus toplaag zorgt er voor dat de moderne kleur van Piombino nog beter tot zijn recht komt en een mooie glans heeft.  Daarnaast heeft u tuintegels die niet verkleuren in uw tuin. Kortom; u koopt een fantastische terrastegel! En wist u dat deze tuintegels niet heet worden en u dus op blote voeten kunt genieten van uw terras?

Met de MBI Geostretto Plus Tops is bestraten voor beginners geen probleem. Door de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. Daarnaast is een speciale dure fundering niet nodig. Een normaal zandbed is voldoende.

Duurzame tuintegels

Wij vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Piombino is een duurzame tuintegel. Doordat deze betontegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om de Geostretto Plus Piombino te maken. Uw terras is bestand tegen alle weersomstandigheden in Nederland. U kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met dure chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop nu deze sfeervolle en duurzame terrastegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze terrastegels met toplaag krijgt u de tuin die u voor ogen heeft. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals zand, voegmortel en opsluitbanden mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

Heeft u onze handige klustips al gelezen?


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geostretto Plus Piombino betontegels Tuintegels MBI Geostretto Plus Tops Piombino 60 x 30 x 4 cm   |   Makkelijk te leggen
€ 35,47 Per m2 incl. btw