Tuinvisie Metro tegel Primeur Clay 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: TV23300   |   Met beschermende coating

€ 39,90 Per 3 tegels
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinvisie Metro tegel Primeur Clay 60 x 60 x 4 cm

  • Met beschermende coating
  • Kleurvast
  • Grootformaat voor optisch grotere tuin
  • Prachtig glanzende terrastegel

Tuinvisie Metro tegel Primeur Clay 60 x 60 x 4 cm

Wilt u graag duurzame terrrastegels tegen een goede prijs? Dan is de Tuinvisie Metro Primeur Clay 60x60 in 4 cm dikte een goede keuze. Deze buitentegels zijn goed beschermd tegen vuil en vocht waardoor u duurzame tuintegels heeft. De beschermlaag op de buitentegels zorgt er ook voor dat uw terras en looppad jaren dezelfde kleur blijft behouden.

Oprit tegels

Bent u van plan om ook de Metro Primeur Clay 60x60 betontegels als oprit te gebruiken? We raden u dit af. We raden u aan om 6 cm dikke betontegels voor de oprit te gebruiken. We hebben een ruim assortiment oprit tegels voor u klaar staan.

Terrastegels kopen

Tuinvisie bestrating is snel leverbaar waardoor u direct aan de slag kunt met het aanleggen van uw oprit en/of terras. Vergeet u niet uw toebehoren zoals FIXS reinigingsmiddel bij te bestellen?

Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met coating Tuinvisie Metro tegel Primeur 60x60x4cm ClayTerrastegel Tuinvisie Metro Primeur Clay 60 x 60 x 4 cm per 3 tegels   |   Met beschermende coating Ruim op voorraad
€ 39,90 Per 3 tegels incl. btw