Terrastegel Tuinvisie Metro Primeur Clay 60x60x4cm

Productnummer: TV23300   |   Voorzien van beschermende coating

€ 29,25 Per 2 tegels
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Tuinvisie Metro Primeur Clay 60x60x4cm

  • Met beschermende coating
  • Kleurvast
  • Grootformaat voor optisch grotere tuin
  • Prachtig glanzende terrastegel
  • Niet geschikt voor oprit

Terrastegel Tuinvisie Metro Primeur Clay 60x60x4cm

Wilt u graag duurzame terrrastegels tegen een goede prijs? Dan is de Tuinvisie Metro Primeur Clay 60x60 in 4 cm dikte een goede keuze. Deze Tuinvisie buitentegels zijn goed beschermd tegen vuil en vocht waardoor u duurzame tuintegels heeft. De beschermlaag op de buitentegels zorgt er ook voor dat uw terras en looppad jaren dezelfde kleur blijft behouden.

Tuinvisie Metro Primeur Clay 60x60 betontegels als oprit te gebruiken? We raden u dit af. We raden u aan om 6 cm dikke betontegels voor de oprit te gebruiken zoals de Metro Remo tegels. We hebben een ruim assortiment oprit tegels voor u klaar staan.

Terrastegels kopen

Tuinvisie bestrating is snel leverbaar waardoor u direct aan de slag kunt met het aanleggen van uw oprit en/of terras. Vergeet u niet het extra materiaal zoals opsluitbanden en zand te bestellen?

Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met coating Tuinvisie Metro tegel Primeur 60x60x4cm Clay Terrastegel Tuinvisie Metro Primeur Clay 60x60x4cm   |   Voorzien van beschermende coating Ruim op voorraad
€ 29,25 Per 2 tegels incl. btw