Terrastegel Metro Remo 30x60x6cm Zeeuws Bont

Productnummer: TV24800 Budgetvriendelijke tegel   |   Handig formaat

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 26,41 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Metro Remo 30x60x6cm Zeeuws Bont

  • Handig formaat
  • Budgetvriendelijk
  • Licht in gewicht
  • Universeel te gebruiken voor terras en oprit

Terrastegel Metro Remo 30x60x6cm Zeeuws Bont

Bent u op zoek naar betaalbare tegels met een moderne uitstraling? De Tuinvisie Metro tegel Remo Zeeuws Bont 30x60x6 cm is zo’n tuintegel. Deze budget tegels laten uw tuin er trendy uitzien. Het fijne aan de Metro tegel Remo Zeeuw Bont is dat dit ook oprit tegels zijn. Door de dikte van 6 cm zijn deze betontegels geschikt voor zware belasting. Zo kunt u uw hele tuin met dezelfde tuintegels aanleggen.

Tegels met facet

De Metro tegel Remi Zeeuws Bont 30x60x6 cm van Tuinvisie heeft geen facet. Wat zijn tegels met facet? De tuintegels met facet hebben een schuin aflopende rand. De Metro tegel Remi heeft dat niet.

Bestraten tuin

Wist u dat wij handige klustips hebben voor u om zelf aan de slag te gaan met het bestraten van uw tuin? Vindt u het prettiger om een video te bekijken? Ook dat kan. Bekijk een van onze afleveringen via Gadero TV.

Bestel nu onze betaalbare betontegels 30x60 voor uw nieuwe tuin. Vergeet u niet om uw toebehoren zoals opsluitbanden mee te bestellen?


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinvisie Metro tegel Remo Zeeuws Bont 30x60x6 Terrastegel Metro Remo 30x60x6cm Zeeuws Bont Budgetvriendelijke tegel   |   Handig formaat
€ 26,41 Per m2 incl. BTW