Terrastegel Noviton Lotus Base 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: EX 2000672   |   Met facet en geïntegreerde afstandhouders

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Noviton Lotus Base 60 x 60 x 4 cm

  • Extra grote tegel voor een optisch groter terras
  • 10 jaar garantie
  • Voorzien van zeer hoogwaardige coating
  • Past perfect bij Noviton Lotus
  • Niet aftrillen

Terrastegel Noviton Lotus Base 60 x 60 x 4 cm

De Noviton Lotus Base 60 x 60 x 4 cm van Excluton past perfect bij de print tegel Noviton Lotus. De kleur van deze terrastegel komt namelijk overeen met de donkere kleur in de Noviton Lotus. U hoeft deze tegel uiteraard niet te combineren met onze print tegel. De Noviton Lotus Base is ook zonder print tegel echt een aanwinst in uw tuin. 

10 jaar garantie

Fabrikant Excluton staat samen met ons zo sterk achter deze tegels dat wij 10 jaar garantie aanbieden na aankoop. Dit komt mede dankzij de hoogwaardige UV coating die op de tegel is aangebracht. Deze speciale coating zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht in uw tegels trekt. Dit houdt in dat uw tegels erg makkelijk schoon te houden zijn. Naast de speciale coating is deze tegel kleurondersteunend geproduceerd. Dat zorgt er voor dat de warme bruine kleuren goed tot hun recht komen en jaren hetzelfde blijven.

Hoe leg ik deze tegels aan?

Het aanleggen van deze tegels is erg eenvoudig, maar u dient toch op een aantal zaken te letten om de garantie op de tegels te behouden. Allereerst moet u voor een goede ondergrond zorgen zodat de tegels niet verzakken en het water toch weg kan lopen. Deze ondergrond moet bestaan uit een zandbed van minimaal 15 cm dik bestaande uit 10 cm ophoogzand en 5 cm stabilisatiezand of metselzand. Handig is om na het aftrillen van dit zandbed nog een cm metselzand aan te brengen die u niet aantrilt. Zo kunt u eventuele hoogteverschillen na het leggen nog opvangen middels een rubberen hamer. Het aanleggen van uw terrastegels dient u altijd onder afschot te doen. Dit houdt in dat u uw terras of looppad 1 cm per strekkende meter laat aflopen. Hierdoor kan het hemelwater eenvoudig weglopen naar bijvoorbeeld uw watergoten. Na het aanleggen van de siertegels is het zeer belangrijk om alles op te sluiten middel opsluitbanden. Leg deze betonbanden 1 of 2 cm lager dan uw bestrating zodat het water eenvoudig van de tegels af kan lopen. Nu uw bestrating aangelegd is, hoeft u de voegen alleen nog maar te vullen met zilverzand (zeer fijn zand zodat er geen krassen op de tegels komen) of een voegmiddel. 

Voor meer tips over het aanleggen van uw terras of looppad verwijzen wij u graag naar onze handige klustips.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Noviton Lotus Base 60x60x4cm Terrastegel Noviton Lotus Base 60 x 60 x 4 cm   |   Met facet en geïntegreerde afstandhouders Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW