Terrastegel Noviton Sintra 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair

Productnummer: EX2000609   |   Met facet en afstandhouders   |   Minimale afname is 7 tegels

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Noviton Sintra 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair

  • Lichtgewicht
  • Vuilwerend
  • Geschikt voor dakterras
  • Vorstbestendig
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Terrastegel Noviton Sintra 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair

Onze Noviton Sintra terrastegel is een aanrader. Deze terrastegel in de maat 60 x 60 x 4 cm is mos- en vuilwerend. Hierdoor is de terrastegel erg onderhoudsvriendelijk. Ook in de winter ziet uw terras of looppad en prachtig uit!

De betontegel van het merk Excluton zorgt, vanwege het grote formaat, voor een optisch groter terras. Deze 60 x 60 x 4 cm betontegels zijn dankzij het relatief lichte gewicht ook geschikt voor een dakterras of daktuin. Deze betontegels zijn kleurondersteunend wat betekent dat de Noviton Sintra kleurvast is.

10 jaar garantie

Fabrikant Excluton staat samen met ons zo sterk achter deze tegels dat wij 10 jaar garantie aanbieden. Dit komt mede dankzij de hoogwaardige UV coating die op de tegels is aangebracht. Deze speciale coating zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht in uw tegels trekt.

Hoe leg ik deze tegels aan?

Het aanleggen van deze tegels is erg eenvoudig. Om uw garantie te behouden adviseren wij u om op een aantal zaken te letten tijdens de aanleg. Allereerst moet u voor een goede ondergrond zorgen zodat de tegels niet verzakken en het water toch weg kan lopen. Deze ondergrond bestaat uit een zandbed van minimaal 15 cm dik bestaande uit 10 cm ophoogzand en 5 cm stabilisatiezand. Handig is om na het aftrillen van dit zandbed nog een centimeter zand aan te brengen die u niet aan trilt. Zo kunt u eventuele hoogteverschillen na het leggen nog opvangen met een rubberen hamer. Het aanleggen van uw terrastegels dient u altijd onder afschot te doen. Dit houdt in dat u uw terras of looppad 1 cm per strekkende meter laat aflopen. Hierdoor kan het hemelwater weglopen naar bijvoorbeeld uw watergoten.

Na het aanleggen van de Noviton Sintra van fabrikant Excluton is het ontzettend belangrijk om uw terras of looppad af te werken met opsluitbanden. Hierdoor voorkomt u vervelende naden of kieren tussen uw aangelegde terras of looppad. De opsluitbanden sluiten uw betontegels op waardoor ze geen kant op kunnen. Leg deze betonbanden 1 of 2 cm lager dan uw bestrating, zodat het water eenvoudig van de tegels af kan lopen. Nu uw bestrating aangelegd is, hoeft u uw voegen alleen nog maar te vullen met zilverzand of een voegmiddel. Voor deze laatste optie raden wij voegmiddel Plus aan.

Wilt u meer weten over het aanleggen van uw terras? Wij raden u aan om onze handige klustips door te lezen.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Noviton sintra Terrastegel Noviton Sintra 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair   |   Met facet en afstandhouders   |   Minimale afname is 7 tegels Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW