Logo Gadero
service

Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Graphite Iris

Productnummer
EX2000577
Betontegel met zeer mooie print
Te bestellen per 7 stuks
terrastegel_optimum_graphite_iris
Per m2

42,40

incl. BTW

Verkocht per 7 stuks á € 106,75

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met prachtig motief, goed te combineren met een effen tegel

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • Kleur-ondersteunend

  • Niet geschikt voor oprit

  • Niet geschikt voor aftrillen

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Type tegel
Printtegel
Behandeling
Onbehandeld
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Graphite Iris

De trendy terrastegel Optimum Decora in de kleur Graphite is voorzien van een Iris motief. Deze printtegels van het merk Excluton zijn nu online te bestellen bij Gadero. De afmeting van deze mooie terrastegel is 60 x 60 x 4 cm en weegt 90 kg per m2.

Een unieke eigenschap van deze tegels is dat ze zijn geborsteld voor een gladdere look en feel, maar de print erop gestaald is, wat deze een stuk ruwer laat aanvoelen dan de rest van de tegel. Maar de print is niet zo ruw dat u er niet meer over zou kunnen lopen, ook op blote voeten voelen deze tegels prettig aan.

De Optimum Decora Graphite 60x60x4 cm met motief is geïmpregneerd, wat betekent dat deze betontegels beter bestand zijn tegen vocht en vuil (zoals mos en algen). Hierdoor worden ze erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Ook zijn deze stenen kleurondersteunend en zullen de kleuren dus minder snel van de tegel vervagen. En omdat ze relatief laag in gewicht zijn, zijn ze makkelijker te hanteren en ook geschikt voor uw dakterras. Bent u van plan of zelf uw terras aan te leggen? Lees dan onze handige klustips voor een steuntje in de rug!

Deze tuintegels zijn een echte aanwinst voor uw terras en dakterras of als decoratieve tegels in uw tuin. Gebruik ze echter niet op uw oprit. Door hun dikte van 4 cm kunnen de tegels geen zware belasting verdragen en snel breken. Gebruik hiervoor altijd een steen van minimaal 6 cm dik. Bekijk hier ons volledige assortiment oprit bestrating.

Maak uw tuin af en bestel deze veelverkochte terrastegels nu bij Gadero! Ook voor al uw bestrating toebehoren zoals voegmortel, opsluitbanden en drainage bestelt u hier ook snel en voordelig!

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.