Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Graphite Rose

Productnummer: EX2000575   |   Met prachtige print

€ 39,09 Per m2 incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Graphite Rose

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kleurondersteunend
  • Zeer mooie decoratieve tegels
  • Niet geschikt voor oprit of aftrillen

Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Graphite Rose

De veel verkochte terrastegel Optimum Decora is online te bestellen bij Gadero. U kunt een keuze maken uit een ruim assortiment op het gebied van terrastegels en printtegels. Deze terrastegels Optimum Decora in de kleur graphite rose van het merk Excluton zijn de Hype van 2018. De afmeting van deze tegel is 60 x 60 x 4 cm en deze weegt 90 kg per m2. De prijs van dit product is per m2.

Doordat deze betontegels zijn geïmpregneerd, zijn ze mos-, algen- en vuil werend. De tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk, ecologisch en duurzaam. Een unieke eigenschap van deze siertegels is dat ze zowel geborsteld als gestraald zijn. De tegel is geborsteld om een gladde structuur te krijgen (maar  iet zo glad dat u bang hoeft te zijn om uit te glijden). Vervolgens is het motief erop gestraald. Hierdoor voelt deze veel ruwer aan dan de rest van de tegel, maar niet zo ruw dat u er niet overheen zou kunnen lopen. Deze terrastegel is namelijk blote voeten-proof!

De 4 cm dikke terrastegels zijn ongeschikt om af te trillen en voor opritten. Deze dikte kan namelijk geen zware belasting dragen omdat het dan kan breken. De minimale dikte om tegels te gebruiken voor een oprit is 6 cm. Bekijk hiervoor ons uitgebreide assortiment oprit bestrating

Door de uitstekende service van Gadero, krijgt u deze terrastegels zorgeloos en snel bij u thuis bezorgd in heel Nederland, België en Duitsland.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels. Om uw bestelling compleet te maken, bestel ook hier uw stapelblokken, opsluitbanden en voegmortel

 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel Optimum Decora Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Graphite Rose   |   Met prachtige print
€ 39,09 Per m2 incl. BTW