Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Silver Iris

Productnummer: EX2000580   |   Met unieke print   |   Te bestellen vanaf 7 stuks

€ 37,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Silver Iris

  • Met unieke print
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kleurondersteunend
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet geschikt voor aftrillen

Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Silver Iris

Terrastegel Optimum Decora in de kleur silver iris van het merk Excluton is online te bestellen bij Gadero. Deze terrastegel is zeer gewild binnen het ruime assortiment van Gadero op het gebied van sierbestrating. De prijs van deze terrastegel Optimum Decora in de kleur silver iris is per m2. De afmeting van deze luxe tegel is 60 x 60 x 4 cm en heeft een gewicht van 90 kg per m2.

De terrastegels zijn geïmpregneerd en beschikken dus over een beschermlaag. Met dit laagje voorkomt u vuil, mos en algen op uw stenen waardoor de tegels zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Bovendien zijn deze luxe betontegels duurzaam en ecologisch omdat ze zeer lang meegaan. Wat deze tegel uniek maakt is dat de print erop gestraald is terwijl de steen zelf geborsteld is. Zo krijgt u dus twee verschillende texturen (glad en ruw) op dezelfde steen. Maar wees gerust, deze terrastegels zijn prettig om te belopen, zelf met blote voeten!

Wij raden u af deze stenen te gebruiken voor uw oprit. Dit omdat de tegels een dikte hebben van 4 cm. Deze dikte is niet geschikt om zware belastingen te dragen en kunnen onder deze omstandigheden breken. Hier raden wij u altijd een steen voor aan van minimaal 6 cm dik. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment oprit bestrating

Bestel deze populaire terrastegels nu bij Gadero! Of bekijk hier het gehele assortiment geïmpregneerde betontegels. Vergeet niet om ook uw stapelblokken, split of grind, opsluitbanden en voegmortel mee te bestellen?


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel Optimum Decora Terrastegel Optimum Decora 60 x 60 x 4 cm Silver Iris   |   Met unieke print   |   Te bestellen vanaf 7 stuks Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW