Terrastegel Pizarra 60 x 60 x 4 cm Silver met Coating

Productnummer: EX2000101   |   Met Coating   |   A-kwaliteit terrastegel

€ 34,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Pizarra 60 x 60 x 4 cm Silver met Coating

  • Mos-, algen- en vuil werend door coating
  • Geborsteld voor een natuursteen look
  • Relatief lichtgewicht
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet geschikt voor aftrillen

Terrastegel Pizarra 60 x 60 x 4 cm Silver met Coating

De luxe terrastegel Pizarra van Excluton kunt u online bestellen bij Gadero. Wij hebben een ruim assortiment op het gebied van terrastegels en dus ook deze silver gekleurde terrastegels. Excluton biedt deze tegel ook aan in de kleur Nero Zwart met een afmeting van 60 x 60 x 4 cm.

Deze gecoate betontegel heeft een gewicht van 90 kg per m2 en een beschermlaag waardoor ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Maak uw tuin af met deze kwalitatief hoogwaardige betontegels en geniet nog jaren van uw terras!Deze tuintegels zijn mos-, algen- en vuil werend doordat de tegels gecoat zijn. Door de beschermlaag zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en kleur-ondersteunend. Daarnaast zijn ze ook geborsteld waardoor ze een echte natuursteen look krijgen. Echter zijn ze niet zo glad dat u in de zomer bang hoeft te zijn om er met blote voeten over te lopen. Hier zijn ze stroef genoeg voor. 

Betontegels van 4 cm dikte zijn niet geschikt voor uw oprit of om af te trillen omdat ze onder zware belasting kunnen breken. Indien u dit wel wilt, heeft u een tegel nodig met een minimale dikte van 6 cm.

Koop deze luxe terrastegels bij Gadero en wij zorgen voor een uitstekende service. Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledig assortiment van Excluton om de tegel te vinden die het beste bij u past! Voeg ook uw stapelblokken, zand, drainage en opsluitbanden toe aan uw bestelling voor een compleet pakket

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met Coating Sfeerbeeld Excluton Optimum Pizarra Silver 60x60x4cm Terrastegel Pizarra 60 x 60 x 4 cm Silver met Coating   |   Met Coating   |   A-kwaliteit terrastegel
€ 34,94 Per m2 incl. BTW