Betontegel 60Plus Soft Comfort Misto 20 x 30 x 6 cm

Productnummer: EX1001057M   |   Geschikt voor uw oprit, terras en looppad

€ 23,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Soft Comfort Misto 20 x 30 x 6 cm

  • Ook geschikt voor uw oprit
  • Past in elke tuinstijl
  • Voelen zacht aan
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Niet aftrillen

Betontegel 60Plus Soft Comfort Misto 20 x 30 x 6 cm

De 60Plus Soft Comfort Misto 20x30x6cm van Excluton hebben een zachte touch en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dit is te danken aan de behandelingen die deze tegels zijn ondergaan. Met koolstofborstels zijn de bovenlagen verder afgedicht, waardoor vuil en vocht minder snel in de tegels kunnen trekken. En doordat ze geïmpregneerd zijn wordt deze bescherming nog meer versterkt waardoor deze tuintegels zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk worden. En de behandeling met de koolstofborstels zorgt er ook voor dat de tegels zacht aanvoelen. Erg fijn in de zomer wanneer u met blote voeten over uw nieuwe bestrating wil lopen. 

60Plus Soft Comfort leggen

Voor een handige uitleg en tips voor het aanleggen van uw nieuwe terras raden wij u aan bovenstaande video te bekijken of onze blog te lezen. Hier vindt u ook alle extra benodigdheden die u nodig heeft voor het plaatsen van de tegels, zoals zand, opsluitbanden en voegmortel. Zorg bij het leggen altijd voor een goede ondergrond en leg de tegels niet te strak. Afvoegen is bij de 60Plus Soft Comfort erg belangrijk.

Binnen enkele werkdagen bij u in huis!

De betontegel 60Plus Soft Comfort Misto 20x30x6cm van Excluton koopt u snel en eenvoudig bij Gadero! De prijs zoals hij hier staat weergegeven is per m2, maar deze tegels worden per 0,96 m2, ofwel 16 klinkers, verkocht. De website past dit automatische voor u aan. Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledig assortiment Excluton 60Plus Soft Comfort en Soft Finish of bekijk onder andere betontegels. Gadero bezorgt binnen enkele werkdagen bij u aan huin in heel Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel 60Plus Soft Comfort Misto 20 x 30 x 6 cm Betontegel 60Plus Soft Comfort Misto 20 x 30 x 6 cm   |   Geschikt voor uw oprit, terras en looppad Op voorraad
€ 23,50 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!