Terrastegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Violetto

Productnummer: EX20006103   |   Geborsteld en geïmpregneerd

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 19,84 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Violetto

  • Luxe uitstraling
  • Ideaal voor onderhoudsvriendelijk terras, looppad of oprit
  • Voelen zijdezacht aan
  • Geïmpregneerd en geborsteld
  • Niet aftrillen

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Violetto

Bestel nu online de Soft Comfort terrastegels van het merk Excluton. Wij bieden deze eigentijdse 60Plus lijn aan welke verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten. Hier gaat het om de 20 cm x 30 cm x 6 cm tegel in de kleur Violetto ofwel antraciet zwart. Deze terrastegel heeft een oppervlakte van 0,06m2 en weegt 8,1kg. Deze is ook verkrijgbaar in een 4 cm dikke steen. Wij bieden de steen per laag van 0,96 m2 aan maar de prijs is per m2. Het systeem rond m2 zelf af naar het aantal lagen van 0.96m2. De klinkers zijn geschikt voor uw oprit, terras of voor in de tuin. U kunt ze beter niet voor een dakterras gebruiken vanwege het relatief hoge gewicht. Hiervoor is de 4 cm dikke versie wel geschikt.

De terrastegels zijn mos- en algwerend maar daarnaast ook vuilwerend. Ze voelen zacht aan en zijn ecologisch en duurzaam. U koopt de Excluton tegels nu online in de webshop van Gadero.

Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ook voor uw oprit! 60Plus Soft Comfort Violetto Terrastegel 60Plus Soft Comfort Violetto 20 x 30 x 6 cm   |   Geborsteld en geïmpregneerd
€ 19,84 Per m2 incl. btw