Logo Gadero
service

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 30 x 40 x 6 cm Violetto

Productnummer
EX3040001
Terrastegel in Violetto kleur
Geborsteld en geïmpregneerd
1001068_1
1001068
Per m2

26,32

incl. BTW

Verkocht per 9 stuks á € 28,44

Niet op voorraad
Details
Lengte
30 cm
Breedte
40 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor terras, looppad en oprit

  • Onderhoudsvriendelijk & duurzaam

  • Voelen zijdezacht aan

  • Niet aftrillen

Specificaties

Gewicht
135 kg
Kleur
Paars
Lengte
30 cm
Dikte
6 cm
Breedte
40 cm
Benodigde per m2
8.33
Behandeling
Geïmpregneerd
Geschikt voor oprit
Ja
Ondergrond
Normaal zandbed
Type tegel
Betontegel

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 30 x 40 x 6 cm Violetto

De terrastegel 60Plus Soft Comfort Violetto 30x40x6cm van A-merk Excluton is een prachtige bruinrode betontegel die zowel duurzaam als zacht is. Dit komt omdat de tegels geborsteld en geïmpregneerd zijn. Tijdens deze behandeling hebben speciale koolstofborstels de bovenlaag van de tegels verder afgedicht. Hierdoor kunnen vuil en vocht minder snel in de steen trekken. En omdat de steen daarnaast ook geïmpregneerd is maken vuil, mossen en algen geen kans meer! Maar het borstelen brengt nog een voordeel met zich mee. Dit zorgt er namelijk ook voor dat deze tuintegels zijdezacht aanvoelen, waardoor u kunt genieten van een optimaal voetcomfort. In de zomermaanden loopt u dus prettig over uw nieuwe bestrating. Omdat de tegels een dikte hebben van 6 cm zijn ze niet alleen prachtig voor in uw tuin, u kunt ze ook gebruiken voor uw oprit!

Terrastegels leggen

Gaat u uw terras, looppad of oprit zelf leggen? Wij bieden u een steuntje in de rug door onze uitgebreide uitleg video en onze blog. Raadpleeg deze voor u uw bestelling plaatst zodat u geen belangrijke toebehoren vergeet mee te bestellen, zoals voegmortel, opsluitbanden en zand.

Bestel snel en eenvoudig

De terrastegel 60Plus Soft Comfort Violetto 30x40x6cm bestelt u nu gemakkelijk bij Gadero. De prijs zoals hier aangegeven is per m2, maar wij verkopen de 60Plus Soft Comfort per 1,08 m2, ofwel 9 tegels. De website past dit automatisch voor u aan. Zoekt u toch een andere tegel voor uw terras of looppad? Bekijk dan het volledige assortiment Excluton 60Plus Soft Comfort en Soft Finish, betontegels of oprit bestrating.