Terrastegel 60Plus Soft Comfort 50 x 100 x 4 cm Giallo

Productnummer: EX1000996   |   Geborsteld en geïmpregneerd   |   Prachtig grote betontegel voor optisch ruim terras

€ 36,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft Comfort 50 x 100 x 4 cm Giallo

  • Rechthoek formaat
  • Zijdezachte afwerking
  • Zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam
  • Niet geschikt voor de oprit
  • Niet aftrillen

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 50 x 100 x 4 cm Giallo

De terrastegel 60Plus Soft Comfort 50 x 100 x 4 cm Giallo is een echte duurzame tegel in rechthoek vorm. Door dit formaat heeft u veel verschillende mogelijkheden in legpatronen. De tegel is zeer geschikt voor looppaden en terrassen, maar niet voor opritten. Door de dikte van 4 cm zijn ze niet sterk genoeg om zware belastingen te dragen. Ook is het afgeraden om ze af te trillen. 

Veredelingsbehandeling

Deze fraaie terrastegels zijn geborsteld en geïmpregneerd en dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Na het uitharden is de bovenlaag van de tegels afgedicht door speciale koolstofborstels. Dit zorgt niet alleen voor dat ze zijdezacht aanvoelen, waardoor u er erg prettig met uw blote voeten over kan lopen, maar ook dat vocht en vuil niet in de poriën in kunnen trekken. Daarnaast zijn de tegels ook geïmpregneerd, wat verder bijdraagt aan de onderhoudsvriendelijkheid. Groene aanslag en kalkuitslag kunnen dus bijna geen grip krijgen op uw bestrating. 

Voor u aan de slag gaat

Gaat u straks zelf uw nieuwe terras of looppad aanleggen? Zorg dan altijd voor een geschikt ondergrond. Wij raden u een zandbed van 10-15 cm aan waarbij u rekening houdt met het waterafvoer. U dient uw nieuwe bestrating altijd op te sluiten met opsluitbanden. Voor deze tegel raden wij u ook aan af te voegen met een goede voegmortel of inveegzand. Wilt u meer praktische informatie over het aanleggen van uw bestrating? Bekijk dan bovenstaande video of lees onze blogs!

Is dit niet de betontegel voor u? Bekijk dan ook de andere kleuren en formaten van de Excluton 60Plus lijn of onze andere betontegels! Daarnaast bieden wij een ruim assortiment keramische tegels en natuursteentegels. Gadero levert binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60plus soft comfort 100 x 50 x 4 cm Giallo Terrastegel 60Plus Soft Comfort 50 x 100 x 4 cm Giallo   |   Geborsteld en geïmpregneerd   |   Prachtig grote betontegel voor optisch ruim terras Op voorraad
€ 36,50 Per m2 incl. BTW