Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grigio

Productnummer: EX1001052   |   Geschikt voor terras en looppad   |   Geborsteld en geïmpregneerd

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 35,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grigio

  • Unieke grijze kleur
  • Groot formaat
  • Voelen zijdezacht aan
  • Geschikt voor terras en looppad
  • Niet geschikt voor aftrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grigio

Nu online verkrijgbaar bij Gadero: de 60Plus Soft Comfort terrastegels van Excluton. Bekend om zijn eigentijdse en moderne kleuren komt Excluton met de kleur Grigio. Dit is een gemêleerde steen met verschillende grijstinten en beige. De kleur die uw tuin net dat beetje extra geeft. 

Veredelingsbehandeling

De terrastegels 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grigio hebben een veredelingsbehandeling gehad waardoor ze zijdezacht aanvoelen en toch zijn ze stroef. Dit komt door de bewerking met speciale koolstofborstels. Door deze bewerking worden de poriën in de tegels afgedicht en dit zorgt er tevens voor dat vocht en vuil niet in de tegel kunnen trekken. Dit maakt de tegel zowel mos- en algwerend en vorstbestendig. Dit wordt nog eens versterkt door de impregnatielaag waar al deze tegels van zijn voorzien. U kiest dus voor duurzaamheid wanneer u deze tegel besteld! 

Altijd een uitstekende service

Koop nu de ideale tuintegel eenvoudig online bij Gadero, wij bieden u een goede service. Pakt u uw tuinproject zelf op? Lees dan eerst onze klustips voor stappenplannen die makkelijk te volgen zijn. Daarnaast vindt u hier alle extra materialen die u nodig heeft voor uw project. Denk hierbij aan ophoogzand, voegmortel en drainage

Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen in de hele Excluton 60Plus lijn of bij ons volledige assortiment betontegels. Gaat u liever voor een ander materiaal? Bekijk dan ook onze keramische tegels en natuursteentegels. Gadero bezorgt binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland. 

 

Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Heeft u deze tegel ook in B keus?

Wij verkopen geen B keus.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
soft comfort betontegel 80 x 80 x 6 cm Grigio Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grigio   |   Geschikt voor terras en looppad   |   Geborsteld en geïmpregneerd
€ 35,94 Per m2 incl. BTW