Logo Gadero
service

Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Ivory

Productnummer
EX8080003
Terrastegel in Ivory kleur
Geschikt voor terras, looppad en openbare ruimte
60plus_soft_comfort_ivory_60x60
Per m2

39,70

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zacht beige kleur

  • Zeer onderhoudsvriendelijk door impregnatielaag

  • Zijdezachte afwerking

  • Geschikt voor terras, looppad en openbare ruimte

  • Niet aftrillen

Specificaties

Gewicht
135 kg
Kleur
Grijs
Lengte
80 cm
Dikte
6 cm
Breedte
80 cm
Benodigde per m2
1.56
Behandeling
Geïmpregneerd
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed
Type tegel
Betontegel

Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Ivory

De tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Ivory heeft een zeer zacht bruin/beige kleur die zeer geschikt is voor de traditionele tuin. Maar u kiest deze fraaie terrastegels niet alleen om hun uiterlijk, maar ook om hun praktische voordelen die voortkomen uit de veredelingsbehandeling. Deze tegels zijn zeer geschikt als terras, looppad en zelf voor openbare ruimtes. Ondanks hun dikte van 6 cm wordt het toch afgeraden om ze te gebruiken voor uw oprit of om af te trillen.

Voordelen van de veredelingsbehandeling

De veredelingsbehandeling houdt in dat de tegels zowel geborsteld als geïmpregneerd zijn. Door het borstelen van de stenen na verharding met speciale koolstofborstels worden ze zijdezacht, waardoor ze erg prettig voelen aan uw voeten als u eroverheen loopt. Ja, zelfs met blote voeten. Dit maakt ze ook erg geschikt voor kinderen om op te spelen. Daarnaast zorgt het borstelen ervoor dat de bovenlaag van de tegels wordt afgedicht zodat vuil en vocht niet in de poriën kunnen trekken. Dit in combinatie met de impregnatielaag zorgt voor een uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke terrastegel. Mocht u na verloop van tijd wel wat mossen, algen of kalkuitbloei tegenkomen? Dan verwijdert u dit eenvoudig met onze onderhoudsmiddelen.

60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Ivory aanleggen

Wanneer u uw nieuwe bestrating zelf gaat aanleggen is het van belang dat u dit doet met een hulpmiddel zoals een tegeldonkey omdat de tegels relatief groot en zwaar zijn. Deze kunt u zelf aanschaffen of huren bij een bouwmarkt bij u in de buurt. Zorg altijd voor een goede, stevige ondergrond met een zandbed van 10 -15 cm. Houdt hierbij ook rekening met het afschot zodat het water goed van de bestrating af kan lopen. Sluit de tegels altijd op met opsluitbanden en voeg met een goede voegmortel. Bekijk bovenstaande video of lees onze blog voor een uitgebreide uitleg en meer handige tips.

Niet de tegel die u zoekt?

Bent u op zoek naar een andere variant van de 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Ivory? De Excluton 60Plus lijn heeft een ruim aanbod met verschillende kleuren en varianten. Toch liever een andere tegel? Bekijk dan ons aanbod betontegels, keramische tegels en natuursteentegels. Gadero bezorgt binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.