Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Violetto

Productnummer: EX00330   |   Terrastegel in Violetto kleur   |   Geschikt voor terras, looppad en openbare ruimte

€ 36,99 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Violetto

  • Zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor terras, looppad en openbare ruimte
  • Voelen zijdezacht aan
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Violetto

De tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Violetto is een fraaie terrastegel van groot formaat met prachtige aardekleuren die verwerkt kunnen worden in zowel de traditionele als moderne tuin. Deze tegels zijn zeer geschikt voor uw terras en looppad en zelfs voor pleinen of straten. Ondanks zijn dikte van 6 cm wordt het toch afgeraden deze tegels te gebruiken voor uw oprit en ook mogen ze niet afgetrild worden. 

Veredelingsbehandeling

Naast het prachtige uiterlijk van deze tegel hebben ze ook een aantal zeer gunstige voordelen ten opzichte van andere betontegels. Dit is te danken aan een veredelingsbehandeling. Hierbij zijn de tegels geborsteld en geïmpregneerd. Het borstelen wordt gedaan na het uitharden van de steen en zorgt voor een zijdezachte afwerken. U loopt hier in de zomermaanden dus zeer prettig overheen en ook de kinderen kunnen er heerlijk op spelen. Daarnaast zorgt het borstelen ervoor dat de bovenlaag van de tegels wordt afgedicht om vocht en vuil ervan te weerhouden in de tegels te trekken. Omdat de tegels daarna ook nog eens geïmpregneerd zijn maken mossen, algen en zelf kalkuitbloei geen schijn van kans op uw nieuwe bestrating!

60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Violetto aanleggen

Gaat u uw nieuwe bestrating zelf aanleggen? Wees er dan van bewust dat u met relatief grote en zware tegels werkt. Wij raden u dan ook aan om gebruik te maken van een hulpmiddel zoals een tegeldonkey. Deze zijn bij vele bouwmarkten te huur, maar u kunt er ook een aanschaffen. Voor een uitgebreid stappenplan en handige tips bekijkt u bovenstaande video of leest u onze blogs. Hier vindt u ook alle extra benodigdheden voor uw tuinproject die u eenvoudig met de tegels mee kunt bestellen om meteen aan de slag te kunnen!

Is dit niet de tegel waar u naar op zoekt bent? De Excluton 60Plus lijn biedt vele varianten in verschillende kleuren en formaten? Zit de tegel voor u er niet bij? Bekijk dan ons volledig assortiment betontegels, keramische tegels of natuursteentegels. Gadero levert binnen enkele werkdag bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft Comfort 80 cm x 80 cm x 6 cm Violetto Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Violetto   |   Terrastegel in Violetto kleur   |   Geschikt voor terras, looppad en openbare ruimte Op voorraad
€ 36,99 Per m2 incl. BTW