Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Chevron 30x60x4cm Excluton

Productnummer
EX34700
Geproduceerd met kleurondersteunde materialen
Vuil- mos- en algwerend
2000743
Per m2

45,31

incl. BTW

Verkocht per 20 stuks á € 163,-

Niet op voorraad
Details
Lengte
30 cm
Breedte
60 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Duurzamer door de Excellent Coating

 • Makkelijker te leggen door het lichtere gewicht

 • Ook geschikt voor uw dakterras

 • Niet geschikt voor opritten

 • Niet aftrillen

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Bruin
Lengte
30 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
5.56
Behandeling
Gecoat
Tegelmaat
20x5x7 cm
Ondergrond
Normaal zandbed
Geschikt voor oprit
Nee

Terrastegels met coating Kingstones Chevron 30x60x4cm Excluton

In uw zoektocht naar onderhoudsvriendelijke terrastegels van hoge kwaliteit, voorzien van een coating heeft u met de nieuwe serie Kingstones van Excluton de oplossing gevonden!

De Excellent Coating zorgt ervoor dat de tegels zowel mos- en algwerend, maar ook vuilwerend en kalkuitbloeiremmend zijn. Door het verwerken van kleurondersteunende grondstoffen behouden de tegels hun originele kleur vrijwel volledig en hebben weersinvloeden geen vat op de toplaag. Deze behandelingen zorgen ervoor dat u nog langer van uw nieuwe bestrating kunt genieten! De Kingstone Chevron 30x60x4cm is zeer geschikt als tuintegel om uw terras of looppad een luxe uitstraling te geven of ter decoratie in uw tuin. Gebruik deze stenen echter niet voor uw oprit! De stenen hebben een dikte van 4 cm en zijn daardoor niet geschikt om af te trillen en kunnen geen zware belastingen, zoals personenauto’s, dragen.

Deze terrastegels met coating zijn erg makkelijk schoon te maken met een sopje vanwege de coating. Let op dat u ze niet schoonmaakt met een hogedrukreiniger of scherpe bezem omdat u dan krassen kunt veroorzaken.

Terrastegels leggen

 • Stap 1: leg een zandbed aan van 20 cm dik. Let hierbij op dat u 6 cm ruimte rondom overhoudt voor uw opsluitbanden en maakt uw terras bij voorkeur zo groot dat u alleen met hele tegels hoeft te werken. Tril dit zandbed aan met een trilplaat (bij voorkeur na enkele dagen/weken herhalen). Plaats bij voorkeur een puinlaag van minimaal 15cm onder uw zandbed.

 • Stap 2: Zorg voor een vlak zandbed met afreilat of waterpas. Houd hierbij rekening met de afwatering en maak eventueel ruimte voor een watergoot.

 • Stap 3: Plaats uw opsluitbanden. Houd er rekening mee dat u deze circa 2 cm onder uw tegels plaatst.

 • Stap 4: Leg uw tegels in uw zandbed en klop aan met een rubberen hamer. Leg de terrastegels niet te strak tegen elkaar aan, gewoon aansluiten is voldoende.

 • Stap 5: Voeg uw tegels af. Hierdoor heeft u minder kans op onkruid en kalkuitbloei.

 • Stap 6: Spoel uw terras goed schoon zodat zand of voegmiddel geen vlekken kunnen achterlaten op uw terras.

Vergeet niet om ook uw zand, voegmortel, opsluitbanden en watergoten mee te bestellen voor een compleet pakket waar u meteen aan de slag kunt in uw tuin!

Gadero levert de Kingstones van Excluton in heel Nederland, België en Duitsland. Liever een andere variant van deze tegel? Bekijk dan ons hele aanbod van de Excluton Kingstones serie. Bent u op zoek naar de topkwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij de andere series van Excluton, zoals Noviton, Terrastegel+, Soft Comfort.