Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Nice 50x100x4cm Excluton

Productnummer
EX03700
Mos- alg- en vuilwerend
Hoog voetcomfort
Hoogwaardige coating
2000730
Per m2

47,50

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 142,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
50 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 142,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • 10 jaar kwaliteitsgarantie!

 • Niet geschikt voor aftrillen

 • Niet geschikt voor oprit

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Beige
Lengte
50 cm
Dikte
4 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
2
Geschikt voor oprit
Nee
Behandeling
Gecoat
Ondergrond
Normaal zandbed
Type tegel
Betontegel

Terrastegels met coating Kingstones Nice 50x100x4cm Excluton

Zoekt u een terrastegel van hoge kwaliteit? Ontdek de nieuwe serie Kingstones gecoate betontegels van Excluton! De Kingstone tuintegel Nice 50x100x4cm biedt een zeer duurzame tegel voor buiten waarmee u garant staat voor een lange levensduur en de topkwaliteit die u van Excluton gewend bent! Dit is te danken aan de Excellent Coating die zowel vuil-, mos- als algwerend is. Daarnaast zijn deze tegels geproduceerd met kleurondersteunende materialen waardoor het natuurlijke ontkleuring process vertraagd wordt en u dus langer van uw bestrating kan genieten!

Kingstones Nice: Grootformaat rechthoek van topkwaliteit!

Deze stenen zijn een mooie aanwinst voor uw tuin als looppad, (dak)terras of ter decoratie, echter zijn ze door hun dikte van 4 cm niet geschikt voor uw oprit doordat ze geen zware belastingen kunnen dragen of afgetrild kunnen worden. Deze terrastegels met coating zijn erg makkelijk schoon te maken met een sopje vanwege de coating. Let op dat u ze niet schoonmaakt met een hogedrukreiniger of scherpe bezem omdat u dan krassen kunt veroorzaken.

Terrastegels leggen

 • Stap 1: leg een zandbed aan van 20 cm dik. Let hierbij op dat u 6 cm ruimte rondom overhoudt voor uw opsluitbanden en maakt uw terras bij voorkeur zo groot dat u alleen met hele tegels hoeft te werken. Tril dit zandbed aan met een trilplaat (bij voorkeur na enkele dagen/weken herhalen). Plaats bij voorkeur een puinlaag van minimaal 15cm onder uw zandbed.

 • Stap 2: Zorg voor een vlak zandbed met afreilat of waterpas. Houd hierbij rekening met de afwatering en maak eventueel ruimte voor een watergoot.

 • Stap 3: Plaats uw opsluitbanden. Houd er rekening mee dat u deze circa 2 cm onder uw tegels plaatst.

 • Stap 4: Leg uw tegels in uw zandbed en klop aan met een rubberen hamer. Leg de terrastegels niet te strak tegen elkaar aan, gewoon aansluiten is voldoende.

 • Stap 5: Voeg uw tegels af. Hierdoor heeft u minder kans op onkruid en kalkuitbloei.

 • Stap 6: Spoel uw terras goed schoon zodat zand of voegmiddel geen vlekken kunnen achterlaten op uw terras.

Lees onze blog voor meer praktische klustips voor het aanleggen van uw bestrating! Vergeet niet om ook uw zand, voegmortel, opsluitbanden en watergoten mee te bestellen voor een compleet pakket waar u meteen aan de slag kunt in uw tuin!

Gadero levert de Kingstones van Excluton in heel Nederland, België en Duitsland. Liever een andere variant van deze tegel? Bekijk dan ons hele aanbod van de Excluton Kingstones serie. Bent u op zoek naar de topkwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij de andere series van Excluton, zoals Terrastegel+ en Soft Comfort.