Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Dijon 60x60x4cm Excluton

Productnummer
EX76700
Terrastegels met coating
Zeer onderhoudsvriendelijk
2000767
Per m2

34,61

incl. BTW

Verkocht per 10 stuks á € 124,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 10 stuks á € 124,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Vuil- en groene aanslag afwerend

 • Ook geschikt voor een dakterras

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
32,37 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
60x60 cm

Terrastegels met coating Kingstones Dijon 60x60x4cm Excluton

Met de Kingstones Dijon 60x60x4cm van ons A-merk Excluton bent u verzekerd van een prachtige tegel met een lange levensduur. Deze fraaie grijsbruine 60x60cm terrastegel heeft een luxe uitstraling en past in zowel de moderne als de klassieke tuin. Door de hoogwaardige Excellent Coating zijn uw tegels beschermd tegen vocht en vuil. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat mossen en algen zich niet aan de tegels kunnen hechten waardoor ze enorm duurzaam en onderhoudsvriendelijk blijven. De Kingstones Dijon 60x60x4cm is geproduceerd met kleurondersteunende materialen, welke ervoor zorgen dat de kleur van de tegel langer behouden blijft. U geniet dus nog langer van uw nieuwe terras alsof deze nieuw is!

Terrastegels leggen

De Kingstones Dijon 60x60x4cm is zeer geschikt als sier- of looppad in uw tuin. Door de geringe dikte van 4cm raden wij u af deze tegels te gebruiken voor uw oprit. Hier heeft u tegels of stenen van minimaal 6cm dikte voor nodig. Bij ons vindt u ook een uitgebreid assortiment oprit bestrating. Deze Kingstones legt u als een gewone betontegel. U gaat als volgt te werk:

 1. Leg een zandbed aan van circa 20cm en zorg ervoor dat u rondom 6cm overhoud voor de opsluitbanden. Tril dit zandbed aan met een trilplaat (herhaal dit bij voorkeur na enkele dagen). Voor meer stevigheid kunt u nog een laag puin van 15cm onder het zandbed aanleggen.

 2. Maak van uw zandbed een vlak oppervlakte door het af te reien met een afreilat of waterpas. Zorg ervoor dat u hierbij een afschot aanlegt voor de afwatering.

 3. Plaats de kantopsluitingen rondom het terras. Doe dit 2 cm lager dan de hoogte van de tegels. Dit omdat het terras nog iets zal inzakken.

 4. U kunt nu de tegels gaan leggen in het zandbed. Klopt deze aan met een rubberen hamer.

 5. Voeg het terras af met een goed voegmiddel. Hiermee verkleint u de kans op onkruid en kalkuitbloei.

 6. Spoel uw terras goed af met een tuinslang en verwijder alle achtergebleven zand en voegmiddel om vlekken te voorkomen.

Wilt u deze uitleg nog eens teruglezen en nog meer tips krijgen? Lees dan onze klustip Terrastegels leggen. Is dit niet de kleur tegel die u voor ogen had? Bekijk dan de volledige collectie Kingstones om de perfecte tegel uit te kiezen. Bent u toch op zoek naar een andere tegel, maar van dezelfde topkwaliteit? Bekijk dan ook eens de lijnen GeoProArte, Soft Comfort en Terrastegel+.