Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Mora 30x30x4,5cm Excluton

Productnummer
EX698514
Luxe uitstraling
Superieure kwaliteit met coating
Zeer duurzaam
1643208840
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Met coating

  • Vuil- en groene aanslag werend

  • Uitbloeiremmend en verhoogd voetcomfort

  • Niet geschikt voor oprit

Specificaties

Gewicht
9,11 kg
Kleur
Beige
Lengte
30 cm
Dikte
4,5 cm
Breedte
30 cm
Benodigde per m2
11.11
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed
Type tegel
Betontegel

Terrastegels met coating Kingstones Mora 30x30x4,5cm Excluton

Print tegels in uw tuin kunnen het verschil maken. U maakt er eenvoudig een uniek terras mee, maar ook in combinatie met effen tegels staan ze prachtig in uw tuin. Waar u in ieder geval van verzekerd bent, is dat u met de Kingstones Mora 30x30x4,5cm van het A-merk Excluton hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. De Kingstones Mora worden geleverd in 7 verschillende designs. U kunt dus zelf bepalen hoe u deze legt. Deze tegels hebben een verouderd uiterlijk en staan hiermee perfect in de landelijke tuin. Maar ook in de moderne tuin kunt u ze gebruiken als een opvallend element.

Terrastegels met coating

De Kingstones Mora 30x30x4,5cm staan bekend om hun hoge kwaliteit. Door de Excellent Coating blijven de tegels langer beschermd tegen weersinvloeden. Vuil hecht zich minder snel aan het oppervlakte en vocht trekt minder snel in de poriën van de tegel. Hierdoor hebben algen en groene aanslag geen kans! U hoeft dus veel minder onderhoud te plegen, maar uw terras gaat ook veel langer mee. Wilt u nog een stapje onderhoudsvriendelijker? Leg de tegels dan tegen elkaar en voorkom dat onkruid tussen de tegels doorgroeit.

Kingstones aanleggen

Bent u nog op zoek naar tips voor het aanleggen van uw terras? Lees dan onze klustip Terrastegels Leggen. Hier vindt u een uitgebreide uitleg en alle toebehoren die u nodig heeft. Hieronder leest u een beknopte samenvatting:

  1. Begin met het aanleggen van een zandbed van 20 cm. Heeft u meer stevigheid nodig? Leg daaronder een laag gebroken puin van 20-35cm. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen. Zorg dat u 6cm rond het terras overhoud voor de opsluitbanden.

  2. Maak het zandbed egaal met een afreilat of lange waterpas. Zorg ervoor dat u hierbij rekening houdt met het afschot en de afwatering van het terras. Weet u niet welke vorm van afwatering het beste bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

  3. U kunt nu de opsluitbanden plaatsen rondom het terras. Doe dit 2cm onder de tegels omdat deze nog iets zullen inzakken. Zo komen de betonbanden en tegels op dezelfde hoogte te liggen.

  4. De laatste stap is het voegen van uw terras. Hierdoor vermindert u de kans op onkruid. Lees altijd goed de gebruiksaanwijzing voor u begint.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan het gehele lijn Excluton Kingstones voor alle formaten en kleuren. Zoekt u terrastegels die nog onderhoudsvriendelijk zijn en nog langer mee gaan? Bekijk dan ook eens onze keramische tegels.