Terrastegels Tremico Antraciet 60x60x6 cm Tuinvisie - Populair

Productnummer: TV52300   |   Natuurlijke deklaag   |   Met afstandhouders en facet

€ 28,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegels Tremico Antraciet 60x60x6 cm Tuinvisie - Populair

  • Met facet-rand
  • Met afstandhouders
  • Deklaag van natuurlijk materialen
  • Slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vuil en vocht

Terrastegels Tremico Antraciet 60x60x6 cm Tuinvisie - Populair

Deze terrastegels van het merk Tuinvisie behoren tot de Tremico serie. De Tremcio betontegels is een serie tegels van 6 cm dikte en deze zijn allemaal voorzien van afstandhouders en een facetrand. Deze antraciet zwarte betontegels hebben een deklaag van 1 cm dikte. Deze deklaag is gemaakt van natuurlijke materialen waardoor deze relatief goedkope tuintegels erg duurzaam zijn. Door de natuurlijke materialen zoals porfier, graniet en basalt verkleuren deze tegels niet en slijt de deklaag er zo langzaam af dat deze een mensenleven meegaat. 

Betontegels voor terras en oprit

Deze 60x60 cm betontegels zijn vanwege de dikte van 6 cm niet alleen geschikt voor een terras of looppad, maar ook voor een oprit. Let wel op dat u deze grootformaat betontegels niet machinaal aftrilt. Dit dient met een rubberen hamer te gebeuren. Lees voor meer informatie over het leggen van deze Tremico tegels onze klustips over terrastegels leggen.

Voordelige terrastegels kopen

Koop nu deze grote betontegels in de maat 60x60x6 cm in de kleur antraciet zwart en haal een prachtige terrastegel in huis voor een lage prijs. Bestel bij uw sierbestrating handel Gadero gelijk alle toebehoren, stapelblokken, split en grind mee en creëer de droomtuin waar u jarenlang van kunt genieten. 

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair terrastegels tremico 60x60x6 cm antraciet Terrastegels Tremico Antraciet 60x60x6 cm Tuinvisie - Populair   |   Natuurlijke deklaag   |   Met afstandhouders en facet Op voorraad
€ 28,50 Per m2 incl. BTW