Terrastegels Tremico Smook 60x60x6 cm

Productnummer: TV52600   |   Met afstandhouders en facet

€ 30,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegels Tremico Smook 60x60x6 cm

  • Met facetrand
  • Met afstandhouders
  • Deklaag van natuurlijk materialen
  • Slijtvast, kleurvast en niet gevoelig voor vuil en vocht
  • Niet aftrillen

Terrastegels Tremico Smook 60x60x6 cm

Op zoek naar voordelige tuintegels? Zoek niet verder, want met de Tuinvisie Tremico terrastegels 60x60x6 cm Smook kiest u voor een moderne betontegel voor een betaalbare prijs. De verschillende kleuren zorgen voor een natuurlijk ogend terras. Het lijkt alsof u natuursteen in uw tuin heeft liggen, zonder dat u de hoofdprijs hiervoor betaald. Door de geïntegreerde afstandhouders heeft u altijd perfecte voegen. Wist u dat deze betontegels ook geschikt zijn voor uw oprit?

Betontegels met deklaag

De Tremico tuintegels zijn voorzien van een 1 cm dikke deklaag. De deklaag zorgt er voor dat u jarenlang blijft genieten van de mooie intense kleuren en er is geen sprake van slijtage.

Aanleggen tuin

We raden u aan om deze betaalbare tuintegels niet machinaal af te trillen. Het is wel mogelijk om met een rubberen hamer uw nieuwe terras en oprit af te trillen. Om u te helpen hebben wij handige klustips en klusvideo’s voor u samengesteld. Ga nu naar Gadero TV of lees onze tips eens door.

Koop nu deze voordelige Tremico betontegels 60x60 Smook in 6 cm dikte. We bezorgen uw nieuwe tegels binnen 5 werkdagen bij u thuis. Bestelt u ook het toebehoren zoals zand en opsluitbanden direct mee? Zo bespaart u op onnodig extra bezorgkosten.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Terrastegels Tremico Smook 60x60x6 Terrastegels Tremico Smook 60x60x6 cm   |   Met afstandhouders en facet Op voorraad
€ 30,50 Per m2 incl. BTW