Thomsit – P 665 Elastische Polymeer Parketlijm 16 kg

Productnummer: FL95000-PA Korte wachttijd   |   Emissie arm

Voor- en nadelen van Thomsit – P 665 Elastische Polymeer Parketlijm 16 kg

  • Water- en oplosmiddelvrij
  • Emissiearm geproduceerd
  • Blijvend hoge hechtkracht
  • Hoge kleefkracht

Thomsit – P 665 Elastische Polymeer Parketlijm 16 kg

De Thomsit – P 665 Elastische Parketlijm is voorzien van Emicode EC 1 plus. Dit betekent dat deze lijm emissie arm is. Daarnaast heeft de lijm een zeer goede aanvangskleefkracht en eindkleefkracht. Na het leggen is uw Parket vloer verzekerd van een perfecte bevestiging op de ondervloer. Deze lijm zorgt namelijk voor een uiterst vast eindresultaat!  

De verbruikings hoeveelheid bij deze Parket lijm ligt tussen de ca. 700g/m2 en de ca.1.200g/m2. De Thomsit Parket lijm heeft geen uitdamptijd, een opentijd van ca. 30 minuten en is belastbaar na ca. 24 uur. De Parket vloer is tevens behandelbaar na 3 dagen. Zowel geschikt voor Duoplank Parket als Visgraat Parket en Massief Parket. 

Let bij het leggen van een dergelijke Parket vloer op dat de ondervloer goed droog en vuilvrij is. Daarnaast moet de ondervloer compleet vlak zijn. Elke kleine oneffenheid zal uiteindelijk zichtbaar worden en zal in elke Parket plank terugkomen. Is uw vloer niet volledig egaal? Dan bieden wij u onze proefessionele service aan. Heeft u vragen over het verwerken van Parket? Neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Thomsit – P 665 Parket MS polymeer 16 kg Product Thomsit – P 665 Elastische Polymeer Parketlijm 16kg Korte wachttijd   |   Emissie arm Op voorraad
€ 79,95 per 16kg incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!