Logo Gadero
service

Trap Overzettreden

Op zoek naar overzettreden voor een trap? Het Nederlandse vloeren merk Floer heeft een Trap Overzettreden collectie uitgebracht. De Overzettreden zijn bijpassend aan de brede Landhuis Laminaat vloeren. Zo zijn de Traptreden in 4 eiken kleuren te verkrijgen: Onbehandelde Eik, Lichte Eik, Natuurlijke Eik en Diepbruine Eik. Let er wel op dat er minimale afname geldt van 2 stuks.

De Overzettreden zijn geschikt voor gesloten trappen in nieuwbouwwoning en het renoveren van bestaande trap. U krijgt 20 fabrieksgarantie bij de aankoop van de Trap Overzettreden.

De Trap Overzettreden zijn in twee varianten. De standaard versie is de Trap Overzettreden in de afmeting 115 x 32,6 x 0,8 cm met een neus van 6 cm hoog. Deze Overzettreden kunnen geplaatst worden op de meest gangbare treden. De Trap Overzettreden en het Landhuis Laminaat hebben beiden een Variclick klikverbinding waardoor de traptreden met een Landhuis Laminaat vloer verbonden kunnen worden. Daarnaast hebben de traptreden een R9 anti-slip strook, wat het bewandelen van de trap extra veiliger maakt. Daarnaast is er een brede variant van 145 cm breed verkrijgbaar! De brede traptreden worden voornamelijk geplaatst in de bocht van een trap of een bijzondere trap, zoals bijvoorbeeld wenteltrappen.

Bij elke Overzettrede hoort een Stabilisatieprofiel bij. Het Stabilisatieprofiel zorgt ervoor dat traptrede stabiel op de trap geplaatst kan worden. Voor de Overzettreden van 115 cm zijn er de Stabilisatieprofielen van 83 cm en de Stabilisatieprofielen van 125 cm zijn geschikt voor de Overzettreden van 145 cm. Met het bijpassende Trapneusprofiel van 128 x 11,9 x 6 cm kan de bovenste traptrede gecombineerd worden met een Floer Laminaat vloer met een Variclick verbinding, zoals het Landhuis Laminaat en Steden Laminaat. Op deze manier kunt u de trap naadloos doorleggen met een laminaatvloer van Floer.

Heeft u vragen over de Floer Trap Overzettreden? Stuur ons gerust een e-mail of bel ons. Benieuwd hoe de Trap Overzettreden of andere vloerdelen in het echt eruit zien? Kom dan langs onze showroom in Breukelen. We vragen wel om van te voren een afspraak te maken, zodat onze vloerspecialist voor u klaar kan staan.