Traptreden Beton Element 40 x 20 x 40 cm Antraciet Zwart

Productnummer: EX70211-Zwart Maak een sfeervolle trap in uw tuin   |   Eenvoudig te leggen

€ 12,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Traptreden Beton Element 40 x 20 x 40 cm Antraciet Zwart

  • Luxe kleur
  • Eenvoudig te stapelen zowel naast elkaar als bovenelkaar
  • Massief beton

Traptreden Beton Element 40 x 20 x 40 cm Antraciet Zwart

Met deze betonnen traptreden in de maat 40 cm breed, 20 cm hoog en 40 cm diep legt u eenvoudig een mooie trap aan. Zo maakt u een sfeervolle trap in uw tuin. Deze degelijke betonnen traptreden kunnen ook gecombineerd worden met onze strakke muurelementen. Deze antraciet zwart traptreden van beton geven uw tuin een chique uitstraling.

De traptreden van beton zijn zeer maatvast en van hoge kwaliteit, gemaakt in de grootste steenfabriek van Nederland genaamd Excluton in Druten. De betonnen trap en muurelementen zijn bestendig tegen vorst en onderhoudsvriendelijk. U kunt bij ons massieve stenen traptreden zonder neus in de maat 40 x 20 x 40 cm bestellen in de kleur antraciet zwart. Ook zijn er grotere maten voor een brede trap.

Liever geen tuintrap van beton? Wij leveren ook houten trapbalken van 2 tot 7 treden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Ik ben op zoek naar de exacte afmeting van de traptrede. Met name de dikte van het loopvlak en de hoogte van onderzijde loopvlak tot onderzijde schopbord. Als hij 20 cm hoog is, hoe hoog is van de binnenmaat?

De dikte van het loopvlak is 6cm. De lengte van de binnenmaat is 13cm en de breedte van de inham tot aan het einde is 34cm. Vanaf de verdiking is dit 31cm.

Heeft u de betonnen trakteerden in andere maten? De breedte van de trap is 120 cm

Deze zijn er helaas enkel in 40 cm formaat. Wel zijn er hardsteen of beton varianten in 100 cm breedte.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Traptrede zwartTraptreden Beton Element Antraciet Zwart 40 x 20 x 40 cm Maak een sfeervolle trap in uw tuin   |   Eenvoudig te leggen Ruim op voorraad
€ 12,95 per stuk incl. btw