Traptreden Beton Massief Met Neus 45 x 15 x 50 cm Antraciet Zwart

Productnummer: EX70210-zwart Maak eenvoudig een mooie natuurlijke trap, met uitstekende traptrede rand

€ 35,95 per stuk
Vanaf 5 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Traptreden Beton Massief Met Neus 45 x 15 x 50 cm Antraciet Zwart

  • Voor betonnen trap maken
  • Luxe antraciet zwart kleur
  • Eenvoudig te stapelen

Traptreden Beton Massief Met Neus 45 x 15 x 50 cm Antraciet Zwart

Wilt u een trap van beton maken in uw tuin? Met deze betonnen traptrede massief met neus in de maat 45 x 15 x 50 cm legt u eenvoudig een mooie stenen trap aan. Zo maakt u een sfeervolle verhoging in u tuin bereikbaar. Deze traptreden kunnen ook gecombineerd worden met muurelementen ofwel stapelblokken.

Deze prefab traptreden zijn zeer maatvast en in Nederland geproduceerd in de fabriek van steenfabriek Excluton. De betonnen stapelstenen zijn bestendig tegen vorst en zijn onderhoudsvriendelijk. Wel adviseren we deze trapelementen vrij van vuil en alg te houden. Gebruikt voor het verwijderen van eventuele groene aanslag of algen onze groene aanslag reiniger. U mengt een bepaalde hoeveelheid met water en brengt het met een gifspuit aan. Na een paar dagen is de aanslag verdwenen en zijn de stapelstenen weer zo goed als nieuw.

U kunt bij ons massieve traptreden met neus in de maat 45 x 15 x 50 cm bestellen in de kleur antraciet zwart. Wij hebben naast aantrekkelijke prijzen voor traptreden van beton lage bezorgkosten en handige bijproducten.

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Hoe kan je dit stapelen? Hoe bouw je dan een trap op? Tot welke hoogte kan dat?

Wellicht kunt u iets met het onderstaande filpmje. U kunt zo hoog als u wilt als u maar de juiste stevigheid in de ondergrond creeert. 

https://www.youtube.com/watch?v=U3p5iX_yg6Y

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht traptreden beton zwartTraptreden Beton Massief Met Neus Antraciet Zwart 45 x 15 x 50 cm Maak eenvoudig een mooie natuurlijke trap, met uitstekende traptrede rand Ruim op voorraad
€ 35,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt