Natuursteen traptreden Bluestone gezoet 125x35x15cm met antislip Michel Oprey

Productnummer: MOB01254   |   Met antislip strip   |   Gepolijste zijden en facetranden

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 173,75 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Natuursteen traptreden Bluestone gezoet 125x35x15cm met antislip Michel Oprey

  • Met antislip strip
  • Gepolijste voorzijde en facetranden
  • Zeer luxe afgewerkte massieve bloktreden
  • Ideaal voor buiten trap en opvangen hoogteverschillen

Natuursteen traptreden Bluestone gezoet 125x35x15cm met antislip Michel Oprey

Deze Natuursteen traptreden Bluestone gezoet in de maat 125x35x15cm hebben een antislip strip waardoor u niet op de trap uitglijdt. Deze hardsteen bloktreden van het merk Michel Oprey en Beisterveld zijn aan alle zijden gepolijst en hebben facetranden waardoor de randen niet meer scherp zijn. Deze traptreden voor buiten wegen circa 177kg per stuk en er liggen 6 op een pallet. Met deze traptreden van natuursteen creëert u eenvoudig een trap voor in de tuin zonder dat u hoeft te metselen. De hardsteen blokken zijn namelijk dusdanig zwaar dat ze vanzelf op hun plek blijven liggen. U kunt ze simpelweg in een aangetrild zandbed plaatsen. 

Bekijk ook ons volledige assortiment van Michel Oprey en Beisterveld natuursteen en maak uw tuin in 1 keer zomerklaar. Toch naar wat anders op zoek dan natuursteen? Gadero is uw specialist in betonnen sierbestrating en keramische tegels. De prijs van een betonnen tuintrap ligt overigens een stuk lager. 

Letop: Natuursteen is een natuurproduct en kan kleurverschillen vertonen. Geen enkele partij is gelijk wat tegelijkertijd de charme van het product is.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met antislip Traptreden natuursteen Bluestone gezoet 100x35x15cm Natuursteen traptreden Bluestone gezoet 125x35x15cm met antislip Michel Oprey   |   Met antislip strip   |   Gepolijste zijden en facetranden
€ 173,75 Per stuk incl. btw