Trekkershut Interflex Plus 497 x 457 x 335 cm + Luifel 125 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: DE112081   |   Woonhuis kwaliteit trekkershut   |   Eenvoudig te personaliseren   |   Officieel erkent door stichting trekkershutten

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 9.716,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Ventilatieroosters
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Dakisolatie
Ramen en Deuren Interflex
Vloerisolatie
Samenstelling Sluiten
  • € 9.716,25 Standaardproduct Trekkershut Interflex Plus 497 x 457 x 335 cm + Luifel 125 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Trekkershut Interflex Plus 497 x 457 x 335 cm + Luifel 125 cm Wanddikte 50 mm

  • Zeer veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Wanddikte 50 mm
  • Raam- en deurwerk met isolatieglas
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
  • Exclusief Dakbedekking

Trekkershut Interflex Plus 497 x 457 x 335 cm + Luifel 125 cm Wanddikte 50 mm

Wilt u een ruime trekkershut die genoeg slaapplaatsen heeft, maar niet de hele tuin of camping in beslag neemt? Dan is de Interflex trekkershut Plus een goede uitkomst. Deze Trekkershut Plus van Interflex is gemaakt van zeer hoge kwaliteit Scandinavisch vurenhout met een wanddikte van 50 mm. De luxe houten hut voor trekkers biedt een hoog woonhuis gehalte en is voorzien van standaard maar A-kwaliteit deuren en ramen. Hiermee geeft u uw gasten de meest luxe beleving. Deze Trekkershut Plus van ca. 5 x 5 meter wordt tevens geleverd Incl. houten vloer pakket.

Deze trekkershut van woonhuiskwaliteit heeft plek voor ca. 5 slaapplaatsen en een keuken, maar neemt voor de aanbouw op de grond slechts 19,94 m2 in beslag. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw camping uitbreiden voor meerdere gasten, of juist een luxe onderkomen bieden bij uw woonhuis. De trekkershut Plus is van zeer hoge kwaliteit en dankzij de 50mm dikke wanden standaard al zeer goed geisoleerd. Voor nog betere isolatie en energiebesparing kunt u zowel de vloer als het dak uitbreiden met isolatiepakketten.

Trekkershutvereniging

Dit houten buitenhuis is officieel erkend door de trekkershutvereninging. Heeft u een eigen camping, of wilt u plaats bieden aan trekkende reizigers? Dan kan uw trekkershut worden opgenomen in de trekkershuttengids. Met een oplage van 5000 stuks zorgt dit voor een hogere bezettingsgraad in uw trekkershut. Opname in de gids is uiteraard optioneel.

Trekkershut Plus Interflex - Wanddikte 50 mm

Deze trekkershut is gemaakt van onbehandeld Noord-Europees vurenhout met een wanddikte van 50 mm. Deze royale trekkerhut plus is 497 cm breed, 457 cm diep, en heeft een nokhoogte van 335 cm hoog. Zowel aan de voorkant als aan de linkerzijde bevindt zich een luifel met een diepte van 125 cm. Genoeg om met een aantal stoelen onder te kunnen zitten. Het vloeroppervlak is 19,94 m2 en de zijwanden hebben een hoogte van 221 cm.

Type/Model Trekkershut Plus Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Buitenmaatwand 467 x 427 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes)    497 x 457 cm
Voordak (diepte) 125 cm
Zijluifel (breedte) 125 cm
Zijwandhoogte 221 cm
Nokhoogte 335 cm
Oppervlakte ca. 19,94 m2
Soort dak Zadeldak
Glas Isolatieglas
Soort ramen Draaikiep

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex Trekkershut Plus wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en twee opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze Trekkershut Plus blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw Trekkershut Plus laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 10-14 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De trekkershut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Trekkershut Plus van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Trekkershut Plus in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de Trekkershut Plus beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant Grenen of transparant Douglas. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, enkele deur en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deur en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart, transparant Grenen of transparant Douglas.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Door uw Trekkershut Plus van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare hut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De Trekkershut Plus heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Deuren en Ramen

Deze Trekkershut Plus van Interflex van 497 x 457 cm wordt los van de personaliseringsopties behoorlijk compleet geleverd met o.a. een standaard 1 enkele linksdraaiende deur (ca. 950 x 1950 mm sparingsmaat), 2 stuks dubbele draaikiep raam (ca.1200 x 910mm sparingsmaat), 1 enkele draaikiep raam (ca. 800 x 910mm sparingsmaat) en 1 x enkele lang raam (ca. 460 x 910mm sparingmaat) allemaal standaard met isolatie glas (18mm).

Voor een meerprijs is het tevens mogelijk om een Premium kwaliteit ramen en deur pakket mee te bestellen voor deze Trekkershut Plus (sterk aanbevolen door Interflex). Deze woonhuiskwaliteit ramen en deuren van Interflex zijn vooral aan te bevelen bij verhuur van deze trekkershut. De Premium ramen en deuren zijn perfect afgewerkt, waardoor de trekkershut extra cachet krijgt en beschikken over o.a. Isolatie glas van 24 mm, dikker raamwerk, extra tochtstrip, zwaar en luxe beslag en 5 puntsvergrendeling (deur).

Let op! De getoonde afbeelding betreft Trekkershut Plus van Interflex met Premium kwaliteit Ramen en Enkele Deur! 

Dakbedekking

Deze Trekkershut Plus van Interflex wordt geleverd exclusief dakbedekking. Via de extra optie heeft u de mogelijkheid tot het meebestellen van Dakshingles Recht of Beverstaart in de kleuren zwart / grijs, groen of rood. 

Let op! Asfaltnagels (voor montage dakshingles) en Dakplankspijkers t.a.v. montage dakplanken worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de Interflex Trekkershut Plus nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart.

Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van Daksingles en Onduvilla Dakpanplaten. 

Islolatie

Voor een meerprijs is het tevens mogelijk om diverse isolatiepakketten als extra optie mee te bestellen voor isoleren van de vloer en het dak van deze trekkershut. Deze vloer- en dakisolatie pakketten voor deze Trekkershut van Interflex zijn vooral aan te bevelen bij verhuur van deze trekkershut en zorgen voor extra isolatiewaarde.

Voerisolatie: 

Kies uit o.a. vloerisolatie voor onder de meegeleverde houten vloer bestaande uit PIR 40mm platen met een R-waarde van 1,80. 

Dakisolatie: 

Voor het isoleren van dak kunt u diverse dakisolatiepakketten meebestellen. Let op! Het te kiezen dakisolatiepakket hangt samen met het type dakbedekking die u gaat plaatsen op het dak van deze trekkershut. 

Wilt u het dak isoleren en kiest u voor het plaatsen van Dakshingles? Kies dan voor Dakisolatie Pakket t.a.v. gebruik Dakshingles. Dit pakket bestaat uit PIR 80mm dakisolatieplaten met een R-waarde van 3,60, een dubbelschalig dak en 90mm sporen voor op het dak. Hierbij kunt u nog kiezen uit een onbehandeld pakket of een geimpregneerd pakket waarbij het dubbelschalig dak en 90mm sporen blank of behandeld (geimpregneerd) kan worden geleverd. PIR 80 dak isolatie voor dakshingles wordt tevens geleverd incl. folies, schroeven en alu tape.

Wilt u het dak isoleren en kiest u voor het plaatsen van Onduvilla Dakpanplaten? Kies dan voor Dakisolatie Pakket t.a.v. gebruik Onduvilla Dakpanplaten. Dit pakket bestaat uit 90mm sporen voor op het dak en PIR 80mm dakisolatieplaten met een R-waarde van 3,60. Hierbij is een dubbelschalig dak niet nodig. Hierbij kunt u nog kiezen uit een onbehandeld pakket of een geimpregneerd pakket waarbij het 90mm sporen pakket blank of behandeld (geimpregneerd) kan worden geleverd. PIR 80 dak isolatie voor dakpanplaten wordt tevens geleverd incl. folies, schroeven, afdekplaatjes,alu tape, panlatten en tengels.

Kijk bij de extra opties voor de diverse isolatiepakketten voor het verder isoleren van de vloer en het dak van deze Trekkershut Plus van Interflex.

Fundering

Deze Interflex Trekkershut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om deze Trekkershut voor het monteren te behandelen, of om deze hut geimpregneerd / gecoat te bestellen (zie extra optie).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of bij voorkeur op een gestorte betonvloer. Wij adviseren om de wanden van deze blokhut altijd op hardhouten ringbalken (zonder afwatering) te plaatsen voor een langere levensduur van het hout. Kijk bij de extra opties voor meebestellen van deze hardhouten ringbalken (zonder afwatering).

Levering

Trekkershutten van Interflex worden op maat geleverd. De levertijd van trekkershutten van Interflex is ca. 10-14 weken. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten en sauna's van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
interflex trekkershut plus sfeer Trekkershut Interflex Plus 497 x 457 x 335 cm + Luifel 125 cm Wanddikte 50 mm   |   Woonhuis kwaliteit trekkershut   |   Eenvoudig te personaliseren   |   Officieel erkent door stichting trekkershutten
€ 9.716,25 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!