UIT ASSORTIMENT Trellisscherm antraciet zwart in 3 verschillende maten

EUTR

Productnummer: PL3433-hp   |   Geïmpregneerd vuren hout

Aangepaste levertijd Ca 10 werkdagen

Vanaf € 90,45 per stuk
of betaal in termijnen Meer info
Delen via WhatsApp
Trellisscherm Antraciet Zwart hout in 3 verschillende maten
83 cm 4,4 cm Hoogte 180 cm € 90,45per stuk
Ruim op voorraad

UIT ASSORTIMENT Trellisscherm antraciet zwart in 3 verschillende maten

Met deze trellis schermen maakt u een mooie, trendy tuinafscheiding. Dit trellisscherm is van zwart gekleurd hout en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten. De maaswijdte van de trellisen is 150 x 150 mm. De lamellen hebben een afmeting van 15x44 mm.

Bevestig de schermen met verzinkte verbindingshoekjes. Voor een langere levensduur, plaats de trellisschermen een stukje boven het maaiveld, zo'n 5 cm. Dat voorkomt dat er blad en water tegen de onderkant komt en dat het hout gaat rotten. 

Voor een extra diepe, donkere kleur kan de trellis extra gebeitst worden. Een trellisscherm met vierkant raster wordt vaak gebruikt om klimplanten tegenaan te laten groeien.

Bestel bij dit trellisscherm uw zwart gecoate lariks palen. Hou er bij het plaatsen rekening mee dat de trellisschermen een aantal mm in maat kunnen afwijken. Bevestig eerst één paal, meet aan de hand van de trellis waar de tweede paal geplaatst moet worden. 

Dit halfhoge scherm kan gebruikt worden als tuinhekje of een lage schutting. Of plaats de trellis boven een dichte schutting, op die manier creeert u een halfdichte afscheiding. 

Gadero levert het tuinscherm inclusief wegwerppallet. Deze schermdekkende pallet van 180 x 180 cm zorgt voor de beste omstandigheden van uw tuinscherm tijdens vervoer.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinscherm trellisTrellisscherm antraciet zwart in verschillende maten EUTR   |   Geïmpregneerd vuren hout
Vanaf € 90,45 per stuk incl. btw