Tuinvisie Tremico dikformaat smook 20 x 6,7 x 6 cm

Productnummer: TV0264   |   Met verdekte afstandhouders

€ 24,75 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinvisie Tremico dikformaat smook 20 x 6,7 x 6 cm

  • Slijtvaste betonstenen
  • Kleurecht door toevoeging natuurlijke materialen
  • Geschikt voor tuin, oprit en pleinen
  • Voordelig
  • Geen lichtgewicht stenen

Tuinvisie Tremico dikformaat smook 20 x 6,7 x 6 cm

De Tuinvisie Tremico Smook 20 x 6,7 x 6 cm is een dikformaat betonsteen. De Tuinvisie Tremico Smook is gemaakt van beton en voorzien van een deklaag. De deklaag zorgt voor slijtvaste bestrating. Doordat er natuurlijke mineralen aan de deklaag zijn toegevoegd zijn de Tremico Smook dikformaat stenen kleurecht. De grijze stenen zijn geschikt als tuin bestrating, oprit bestrating en is zelfs geschikt voor pleinen.

Leggen van bestrating

De Tuinvisie Tremico Smook dikformaat bestrating is voorzien van afstandhouders. Hierdoor is voegen een stuk makkelijker. Doordat de Tremico serie van Tuinvisie uit zoveel verschillende formaten bestaat, is het ook mogelijk om de dikformaat grijze bestrating te combineren. Uw tuinidee komt tot leven met de Tuinvisie Tremico dikformaat Smook. Lees hier onze instructies door voor info over alle extra materialen en hoe u bestrating legt.

Bestel simpel en snel uw nieuwe sierbestrating via uw Tuinvisie dealer Gadero. We bezorgen uw complete bestelling binnen 5 werkdagen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinvisie Tremico dikformaat Smook Tuinvisie Tremico dikformaat smook 20 x 6,7 x 6 cm   |   Met verdekte afstandhouders Op voorraad
€ 24,75 Per m2 incl. BTW