Tuinvisie Tremico dikformaat Oud Bont 20 x 6,7 x 6 cm

Productnummer: TV0954   |   Met verdekte afstandhouders

€ 26,25 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinvisie Tremico dikformaat Oud Bont 20 x 6,7 x 6 cm

  • Met deklaag voor langer kleurbehoud
  • Geschikt voor oprit, terras en openbare ruimtes
  • Vorstbestendig
  • Stroef voor een hoger voetcomfort
  • Geen lichtgewicht stenen
  • Niet geschikt voor dakterras

Tuinvisie Tremico dikformaat Oud Bont 20 x 6,7 x 6 cm

Zoekt u betonstenen voor de oprit? Of wilt u uw bestrating in de tuin aanpakken? Tuinvisie Tremico Dikformaat Oud Bont zijn zo veelzijdig dat ze bijna over toepasbaar zijn. De Tuinvisie Tremico Dikformaat Oud Bont betonstenen zijn voorzien van een facet en in diverse kleuren verkrijgbaar. Het formaat van deze bestrating is 20 x 6,7 x 6 cm. De Tremico stenen zijn slijtvast en kleurecht geproduceerd. Dankzij de grote variatie in kleuren is er voor ieder type tuin wel een Tremico BKK betonsteen te vinden.

Voordelen Tremico Dikformaat Oud Bont 

Tuinvisie Tremico Dikformaat Oud Bont straatstenen zijn voorzien van een deklaag. De deklaag zorgt er voor dat u kiest voor slijtvaste stenen waarvan de kleur lang mooi blijft. Om te kleur nog beter tot zijn recht te laten komen raden wij u FIXS Perfect aan. Niet alleen de kleur verdiept, maar het zorgt er ook voor dat vuil minder snel doordringt in deze voordelige stenen. Voor meer informatie over het aanleggen leest u hier onze klustips door.

Razendsnelle levering

Deze te gekke voordelige stenen bestelt u via uw Tuinvisie dealer Gadero. We verkopen Tuinvisie Tremico dikformaat Oud Bont per laag. Per laag koopt u 54 stenen wat neerkomt op 0,79 m2. We bieden u snelle levering in Nederland en Vlaanderen. Binnen 5 werkdagen heeft u uw nieuwe bestrating in huis.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Tuinvisie Tremico Dikformaat Oud Bont Tuinvisie Tremico dikformaat Oud Bont 20 x 6,7 x 6 cm   |   Met verdekte afstandhouders Op voorraad
€ 26,25 Per m2 incl. BTW