Trommelsteen 21x14x7cm Musselkalk Kijlstra

Productnummer: KV70014   |   Getrommelde stenen   |   Bijzondere sfeer

€ 21,42 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Trommelsteen 21x14x7cm Musselkalk Kijlstra

  • Getrommeld voor verouderde look
  • Geschikt voor oprit, terras en looppad
  • A-kwaliteit trommelstenen
  • 7 cm dik

Trommelsteen 21x14x7cm Musselkalk Kijlstra

Wilt u graag een terras of oprit met een nostalgische look? Kies dan voor deze fraaie Trommelsteen 21x14x7cm  Musselkalk van A - merk Kijlstra. Deze antiek getrommelde stenen van Kijlstra zijn kunstmatig verouderd waardoor iedere steen uniek is. Tijdens het trommelen worden er kleine hoekjes van de stenen afgebroken. Dit zorgt voor de verouderde uitstraling. Uw terras of oprit heeft echt iets bijzonders!

De lichte kleur maakt uw tuin optisch groter en staat fris. Deze lichte betonstenen staan mooi bij huizen van donker steen. Dit steekt mooi tegen elkaar af. De lichte kleur in combinatie met de verouderde look geeft de ruimte rondom uw huis een prachtig aanzien.

Geschikt voor uw oprit

De trommelstenen 21 x 14 x 7 cm zijn uiterst geschikt om te gebruiken voor uw oprit. De dikte van 7 cm zorgt er namelijk voor dat de getrommelde stenen bestand zijn tegen de belasting van een oprit. Daarnaast zijn de stenen gemaakt van beton en daardoor erg sterk. U kunt de Trommelsteen 21x14x7cm Musselkalk ook zeer goed plaatsen in combinatie met diverse tegels voor een speels effect. 

Snel geleverd

Bestel nu uw trommelstenen van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Lichte tint Trommelsteen 21x14x7cm Musselkalk Kijlstra Trommelsteen 21x14x7cm Musselkalk Kijlstra   |   Getrommelde stenen   |   Bijzondere sfeer Op voorraad
€ 21,42 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!