Trommelsteen Antiek 21x7x6cm Groninger Bruin Kijlstra

Productnummer: KV70019   |   Getrommelde stenen   |   Voordelige oplossing voor terras en oprit

€ 23,80 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Trommelsteen Antiek 21x7x6cm Groninger Bruin Kijlstra

  • Getrommeld voor verouderde look
  • Geschikt voor oprit, terras en looppad
  • A-kwaliteit trommelstenen
  • Voordelig

Trommelsteen Antiek 21x7x6cm Groninger Bruin Kijlstra

Wilt u eenvoudig een nostalgisch aanzien creëren in uw tuin? Deze Trommelsteen Antiek 21x7x6cm Groninger Bruin is daar uiterst geschikt voor. A - merk Kijlstra heeft deze donkere getrommelde stenen na productie kunstmatig verouderd. Hierdoor is elke steen van uw terras of oprit uniek. Tijdens het trommelen vallen de stenen als het ware de hele tijd over elkaar heen waardoor er hoekjes afbreken. Dit zorgt voor een verouderde uitstraling. Geen één steen is exact hetzelfde! Uiteraard zijn de verschillen per steen nihil, dus het is niet zo dat uw terras of oprit met deze stenen bestaat uit totaal verschillende trommelstenen.

Voor uw oprit

Deze prachtige 21x7x6 cm trommelstenen van Kijlstra zijn een zogenoemd dikformaat en zijn daarom zeer geschikt voor uw oprit. Deze stenen zijn 6 cm dik. Voor beton is dit voldoende om te functioneren als oprit steen of tegel. U kunt deze trommelstenen van beton natuurlijk ook gebruiken om een terras met een verouderd uiterlijk te maken. Uiteraard is beton niet onverwoestbaar. Daarom is het belangrijk dat u uw stenen op de goede manier legt. Lees de door ons opgestelde klustips over het aanleggen van een oprit met stenen door. Hierdoor kunt u eventuele problemen voorkomen. 

Snel geleverd

Bestel nu uw trommelstenen van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Trommelsteen Antiek 21x7x6cm Groninger Bruin Kijlstra Trommelsteen Antiek 21x7x6cm Groninger Bruin Kijlstra   |   Getrommelde stenen   |   Voordelige oplossing voor terras en oprit Op voorraad
€ 23,80 Per m2 incl. BTW