Tuinhuis met overkapping Leuven Geïmpregneerd 690 x 300 x 262 cm

Productnummer: DE2608 Inclusief bevestigingsmaterialen & bouwtekening   |   Doe-het-zelf pakket geïmpregneerd vuren   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 2.548,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Betonpoeren
Betonpoeren
Daktrim
Daktrim
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
 • € 2.548,95 Standaardproduct Tuinhuis met overkapping Leuven Geïmpregneerd 690 x 300 x 262 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis met overkapping Leuven Geïmpregneerd 690 x 300 x 262 cm

 • Keteldruk geïmpregneerd, dus duurzamer dan onbehandeld Lariks Douglas
 • Mooi glad geschaafd vurenhout
 • Aantrekkelijke prijs, wel alles zelf op maat zagen
 • Uit te breiden met diverse opties
 • Prijs exclusief dakbedekking en fundering
 • Doe-het-zelf Pakket - U zaagt zelf alles op maat!
 • Enkele Deur & Raam zijn van onbehandeld vuren

Tuinhuis met overkapping Leuven Geïmpregneerd 690 x 300 x 262 cm

U wenst een handige tuinhuis met overdekte luifel in uw tuin? U heeft geen probleem met items zelf nog op maat zagen? U zoekt een aantrekkelijke prijs van duurzaam materiaal? Start uw houtbouw project met deze Doe Het Zelf tuinhuis Leuven met overkapping. Deze doe het zelf overkapping Leuven is gemaakt van gedroogd en geschaafd geimpregneerd vuren hout. Deze tuinhuis met berging gedeelte en overkapping is in totaal 690 cm breed, 390 cm diep en 262 cm hoog.

Doe het zelf bouw tuinhuis Leuven met overkapping - reeds geïmpregneerd

Het blokhut gedeelte is ongeveer ca. 3 x 3 meter en biedt daarmee volop ruimte voor het bergen van uw tuingereedschap of fietsen. De overkapping met dichte achterwand (van geimpregneerde potdekselplanken) is ca. 390 x 300 cm en biedt ruimte voor o.a. een loungeset of tuintafel zodat u heerlijk beschut kunt genieten van het buitenleven en uw tuin.

De tuinhuis met overkapping wordt in een pakket geleverd met bevestigingsmaterialen en tekeningen. U dient zelf alles nog op maat te zagen, kortom deze DHZ pakket is perfect voor de handige klusser. 

Let op! De enkele deur en enkele vaste raam van het tuinhuisje worden van onbehandeld vuren geleverd, dus niet geimpregneerd zoals de rest van dit DHZ pakket Leuven. Bij de extra opties kunt u er voor kiezen om de deur en raam te laten impregneren. 

Deze DHZ overkapping Leuven is van gladgeschaafd en keteldruk geïmpregneerd Scandinavisch vurenhout gemaakt. Ook is bij ketelimpregnatie het hout tot in de kern behandeld, veel duurzamer dan dompelimpregneren wat vaak bij blokhutten gebeurt. Dat maakt deze doe het zelf bouw overkapping zo aantrekkelijk. Duurzaam, reeds behandeld geleverd en een aantrekkelijke prijs!

Verder kijken: overkapping ca 6x4 meter , blokhut ca 6x4 meter

Inbegrepen

Deze set bestaande uit blokhut en zijluifel is zeer compleet. Wanden, ijzerwaren, schoren en opbouwtekening worden standaard meegeleverd. Wel dient u balken, planken en boeidelen nog zelf op maat te zagen. De prijs van dit tuinhuisje met overdekte lounge is bovenal zeer gunstig. 

Deze Tuindeco buitenverblijf type Leuven is aan de achterkant bij de overkapping helemaal dicht. Een 300 cm lang blokhutgedeelte maakt deze berging met luifel combinatie tot onze hardlopers. Dit doe het zelf pakket bestaat dus uit een mooie combinatie van berging inclusief deur met beslag en ruime overkapping. De wanden bestaande uit 195 mm brede potdekselplanken zijn standaard ongekleurd. Deze zijn ook verkrijgbaar met zwart Zweeds rabat. Deze stapelbare planken zorgen voor een geheel dichte zijde. 

De geïmpregneerde materialen bestaan uit:

 • 138x138 mm glad geschaafde staanders
 • 18 mm dakbeschot rabat
 • dakbalken en schoren van glad geschaafde 45x145 
 • 195 mm brede potdekselplanken met regelwerk voor de wanden
 • dubbele laag boeidelen van 145 mm planken
 • materiaallijst met geleverde lengten die op u zelf op maat maakt
 • opbouwtekening
 • bevestingsmaterialen

De deur en het raam worden onbehandeld geleverd, bij de extra opties kunt u er voor kiezen om het te laten impregneren. De kapschuur wordt in een pakket geleverd met bevestigingsmaterialen en tekeningen. 

Maten

De gehele blokhut met overkapping is 740 x 350 cm. De blokhut is 300 x 300 cm. De funderingsmaat is 690 x 300 cm. De deur is 83 x 190 cm inclusief kozijn en enkel glas. Tevens ontvangt u een cillinderslot met 2 sleutels. Het raam is 77 x 112 cm inclusiek kozijn, met roedes.

Dakbedekking

Doe-het-zelf Blokhut Leuven wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM (zeer duurzaam) of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen). 

EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antractiet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties.

Vergelijkbare modellen

Ditzelfde model is ook verkrijgbaar in lariks/douglas hout, namelijk de Holten.

Dit Tuindeco buitenverblijf type Leuven is aan de achterkant helemaal dicht. 

Bij dit doe het zelf pakket dient u rekening te houden met extra klustijd. U dient alles zelf op maat te zagen en voor te boren. Een bouwtekening, alle schroeven en andere bevestigingsmaterialen worden meegeleverd.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Doe-het-zelf Pakket Schuur met luifel leuven geïmpregneerd Tuinhuis met overkapping Leuven Geïmpregneerd 690 x 300 x 262 cm Doe het zelf pakket Inclusief bevestigingsmaterialen & bouwtekening   |   Doe-het-zelf pakket geïmpregneerd vuren   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 2.548,95 per stuk incl. btw