Bij Gadero bieden wij een ruime keuze in tuintegels aan. Van betontegels tot keramische tegels in verschillende maten en diktes.

Het aanleggen van uw tuinbestrating hoeft niet lastig te zijn en zorgt ervoor dat u eenvoudig door uw tuin kunt manouvreren. Tegenwoordig is een tuin vaak een verlengstuk van uw woning.  Zo kunt u in de zomer genieten van de zon op uw nieuwe terras en in de winter onder uw overkapping heerlijk een kop thee drinken. Bekijk ons gehele assortiment en vind de tuintegels die bij u passen!

abbeystones leggen tips

Betontegels

Het woord zegt het al. Betontegels zijn gemaakt van geperst beton waar vervolgens een deklaag op wordt gedrukt. Deze deklaag kan bestaan uit verschillende kwaliteitsvormen, kleuren en of het heel fijn of heel korrelig is. 

Keramische tegels

Keramische tegels zijn luxe tegels gemaakt van keramiek. Keramiek is verschillende lagen gebakken klei en is erg duurzaam. Bent u opzoek naar een onderhoudsvrije tegel? Dan zijn kereamische tegels ideaal. Het materiaal is krasvast en wordt niet snel glad. 

Vandaag besteld, snel in huis!

Bestel uw bestrating bij Gadero, het adres voor topkwaliteit sierbestrating. Bestel ook meteen opsluitbanden en zand mee. Sierbestratinghandel Gadero levert van Noord-Holland en Utrecht tot aan Groningen binnen enkele werkdagen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode