Tuinbezoek Montageservice - Overkapping

Productnummer: TBM-Overkapping   |   Zekerheid, advies op maat   |   Binnen 48 uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen

Contact binnen 48 uur Vaste bezorgdag per postcode

€ 64,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinbezoek Montageservice - Overkapping

  • Ideaal voor maatwerk
  • Zekerheid, advies op maat
  • Geen kans op meetfouten
  • Overal in Nederland
  • Geldt niet voor Aluminium Overkappingen

Tuinbezoek Montageservice - Overkapping

Wilt u uw overkapping of een kapschuur met berging laten plaatsen? Of wenst u een overkapping geheel op maat? Maak dan gebruik van onze Tuinbezoek montageservice voor Overkapping. Een overkapping is een echte eye-cather in elke tuin, met een overkapping kunt u langer genieten van uw tuin. Optioneel is bijvoorbeeld een glazen schuifwand in uw houten overkapping, hiermee voegt u een luxe uitstraling toe aan elke overkapping. Onze montageservice staat voor de montage van elke overkapping voor u klaar!

Om te zorgen dat de montage in goede banen wordt geleid, is het handig om voorafgaand een tuinbezoek in te plannen. Bij deze unieke service krijgt u een vakman op bezoek welke samen met u uw wensen doorneemt, en u voorziet van advies op maat. Onze expert neemt proefmonsters mee naar het tuinbezoek zodat u de producten, houtsoorten en kleuren in uw eigen tuin kunt bekijken. Denk hierbij ook aan verschillende profielen voor eventuele dichte wanden, hierin is veel variatie mogelijk.

Binnen 48-uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Meestal is dit binnen 3 week al mogelijk! Wij rekenen voor deze unieke service een vergoeding van € 64.95. Wanneer u naar aanleiding van het tuinbezoek een bestelling plaatst inclusief montage, dan ontvangt u de kosten van € 64.95 terug op uw rekening. Wanneer u de montagekosten niet via onze site kan bestellen zal dit verrekend worden via de betaallink/factuur die u van ons apart ontvangt. Hierdoor is deze service voor u als klant dus volledig gratis!

Montagekosten

Nadat het tuinbezoek heeft plaatsgevonden, ontvangt u van ons een offerte voor de producten en montage. Zo heeft u alle kosten goed inzichtelijk en komt u niet voor verrassingen te staan. Bij veel prefab overkappingen kunt u de montagekosten zelfs toevoegen aan uw bestelling, houdt hierbij wel rekening met de toevoeging van eventuele extra opties. Indien u echter niet helemaal zeker van uw zaak bent of uw voorkeur gaat uit naar een maatwerk overkapping, is onze tuinbezoekservice een perfecte optie! U draagt dan zelf niet het risico op inmeet fouten en profiteert u van onze vakkennis.

Toch liever zelf aan de slag? Gebruik onze handige rekentools voor het berekenen van uw droomtuin. Of het nou gaat om een schutting, blokhut, overkapping of vlonder, Gadero is de specialist op het gebied van tuinhout en sierbestrating.

Met meer dan 20.000 artikelen en handige doe-het-zelf video’s inspireren wij onze klanten voor hun toekomstige project.

Let op! De Tuinbezoek Montageservice is alleen beschikbaar in Nederland.

Let op! De Tuinbezoek Montageservice voor overkappingen geldt niet voor Aluminium Overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinbezoek Montageservice - Overkapping Gadero Tuinbezoek Montageservice - Overkapping   |   Zekerheid, advies op maat   |   Binnen 48 uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen
€ 64,95 Per stuk incl. BTW