Logo Gadero
service

Tuinbezoek Montageservice - Schutting

Productnummer
TBM-Schutting
Zekerheid, advies op maat
Binnen 48 uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen
tuinbezoek_montageservice_schutting

64,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Ideaal voor maatwerk

  • Zekerheid, advies op maat

  • Geen kans op meetfouten

  • Overal in Nederland

  • Niet beschikbaar voor Sleuf Betonpalen met stapelrabat

Tuinbezoek Montageservice - Schutting

Wil je jouw schutting of tuinschermen tussen betonpalen laten plaatsen? Of wens je een schutting geheel op maat? Maak dan gebruik van onze tuinbezoek montageservice voor schuttingen. De mogelijkheden zijn eindeloos, voor de montage van een erfafscheiding middels betonpalen met tuinschermen tot een luxe schutting met verticale rabat profielen.

Door onze jarenlange ervaring in de schuttingbouw, kunnen wij jou perfect voorzien van advies op maat.

Goed inmeten is een vak. Onze ervaren vakmannen komen bij jou thuis en stellen samen met jou een plan op, hierbij luisteren wij uiteraard goed naar jouw wensen en vullen deze aan met adviezen. Met onze tuinbezoek montageservice kies je voor zekerheid en advies op maat. Geen gedoe met opmeten, altijd de juiste producten en geen risico op meetfouten! Er worden proefmonsters meegenomen voor een stukje tastbaarheid.

Binnen 48-uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Meestal is dit binnen 3 week al mogelijk! Wij rekenen voor deze unieke service een vergoeding van € 64.95. Wanneer je naar aanleiding van het tuinbezoek een bestelling plaatst inclusief montage, dan ontvang je de kosten van € 64.95 terug op jouw rekening. Wanneer je de montagekosten niet via onze site kan bestellen zal dit verrekend worden via de betaallink/factuur die je van ons apart ontvangt. Hierdoor is deze service voor jou als klant dus volledig gratis!

Montagekosten per m1

De montagekosten van de schutting kan je eenvoudig per m1 toevoegen aan de bestelling. Dit is uniek bij Gadero, zo heb je de totale kosten goed overzichtelijk en kom je niet voor verrassingen te staan. Het is van belang dat je de juiste producten besteld zodat onze monteurs niet stil komen te staan. Uiteraard ontvang je na het tuinbezoek een product offerte op maat. Wens je een poortdeur in de schutting? Dan kan je ook de montagekosten van een schuttingdeur toevoegen aan de bestelling.

Met meer dan 20.000 artikelen en handige doe-het-zelf video’s inspireren wij onze klanten voor hun toekomstige project.

Let op! De Tuinbezoek Montageservice is alleen beschikbaar in Nederland.

Let op! De Tuinbezoek Montageservice - Schutting is niet beschikbaar voor Sleuf Betonpalen met stapelrabat