Tuingaas hoogte 102 cm Groen Betafence Light - Per rol 25 m

Productnummer: LO45006-25 Rol van 25 meter   |   Maaswijdte 10 x 7,5 cm   |   Draaddikte 2,2 mm

€ 59,95 Prijs per rol
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuingaas hoogte 102 cm Groen Betafence Light - Per rol 25 m

  • A-merk betafence
  • Hoogwaardig verzinkt
  • Bestel meteen houten palen mee
  • Per rol of per meter bestellen

Tuingaas hoogte 102 cm Groen Betafence Light - Per rol 25 m

Dit A-kwaliteit groene tuingaas van het topmerk Betafence heeft een hoogte van 102 cm (1 meter) en is hier per rol van 25 meter te bestellen. Dit kwalitatieve gaas wordt in de Betafence fabriek gemaakt van verzinkte stalen draden die zijn gepuntlast en geplastificeerd. Door de hoogwaardige afwerking en duurzaamheid is dit circa 1 meter hoge tuingaas ideaal voor het omheinen of afscheiden van uw tuin. Dit rol tuingaas in de kleur groen uit de Pantanet Light serie van Betafence wordt standaard geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.

Tot een maximaal aantal van 3 rollen geldt voor het bezorgen van het tuingaas ons pallettarief van €20. Hierbij kunt u ook de bijbehorende krammen laten bezorgen door ons. Neem contact met ons op of bestel en krijg de teveel betaalde bezorgkosten retour binnen 3 werkdagen!

Tips

Voor een compleet tuinafscheiding besteld u hier ook gefreesde ronde of vierkante palen en krammen. Zo bespaard u op verzendkosten. Zaag en plaats de palen zo dat u miminaal 1 meter boven de grond overhoud voor het monteren van het gaas. Voor een goede tuingaas afscheiding plaats u palen om de 1 a 1,5 meter afstand.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Tuingaas Betafence Light Groen 100 cmTuingaas hoogte 102 cm Groen Betafence Light Per rol 25 m Rol van 25 meter   |   Maaswijdte 10 x 7,5 cm   |   Draaddikte 2,2 mm Ruim op voorraad
€ 59,95 Prijs per rol incl. btw